18 Αυγούστου 2012

Ζητάνε και τα ρέστα τα λαμόγια που δεν κόβουν αποδείξεις!!! Πολιορκία ελεγκτών του ΣΔΟΕ από κατοίκους της Ύδρας

Με τη συμβολή των ΜΑΤ αποχώρησαν ελεγκτές του ΣΔΟΕ από το αστυνομικό τμήμα, όπου παρέμειναν εγκλωβισμένοι όλη τη νύχτα από πολίτες της Ύδρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν την Παρασκευή οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ ζήτησαν από ιδιοκτήτρια εστιατορίου να τους ακολουθήσει στο τμήμα καθώς δεν βρήκαν αποδείξεις. Κατά τη μετάβασή της στο τμήμα η 60χρονη λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια συνελήφθη ο γιος της. Κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα ζητώντας να αφεθεί ελεύθερος. Η πολιορκία συνεχίστηκε για όλο το βράδυ. Μάλιστα κάποια στιγμή οι κάτοικοι κατάφεραν να κόψουν το ρεύμα στο αστυνομικό τμήμα.

Οι κάτοικοι φέρονται να προπηλάκισαν και το πλήρωμα του "Flying Cat 1" με το οποίο θα γινόταν η μεταγωγή του κλιμακίου πίσω στην Αθήνα και σύμφωνα με τις πληροφορίες η πλοιοκτήτρια εταιρεία προτίθεται να υποβάλλει μηνύσεις.

Τελικά τους ελεγκτές του ΣΔΟΕ απεγκλώβισαν τα ΜΑΤ που έφτασαν στην Ύδρα από την Αττική. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η αστυνομία έκανε χημικών για να διαλύσει τους συγκεντρωμένους. Ο συλληφθείς επιχειρηματίας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, και στις 11 το πρωί μεταφέρθηκε στην Αθήνα.