31 Αυγούστου 2012

Πολύδωρας: "Δέχομαι χτυπήματα επί προσωπικού"... Έτσι είναι Βύρωνα! Γαϊδούρια οι Έλληνες, δεν μπορούν να εκτιμήσουν ότι δεν διόρισες και την άλλη κόρη

Ενοχλημένος (ναι ρε! γιατί και τα γαιδούρια ενοχλούνται) είναι ο Βύρων Πολύδωρας με την πρωτοβουλία βουλευτών της ΔΗΜΑΡ να ζητήσουν με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη να σταματήσουν τελείως οι διορισμοί μετακλητών υπαλλήλων καθώς θεωρούν ανεπαρκή την ρύθμιση που ζήτησε ο Πρωθυπουργός, να απαγορεύονται οι διορισμοί συγγενών βουλευτών μέχρι δευτέρου βαθμού.

Ο κ. Πολύδωρας που έγινε για 48 ώρες πρόεδρος της Βουλής και διόρισε την κόρη του ως μετακλητή υπάλληλο στο γραφείο του, εμφανίστηκε οργισμένος (ναι ρε! γιατί και τα γαιδούρια οργίζονται) με τη ΔΗΜΑΡ στη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής καθώς θεωρεί ότι η επιστολή των βουλευτών της τον «κτυπάει προσωπικά». Ζήτησε μάλιστα να συζητηθεί στο θέμα στην Ολομέλεια «για να δούμε τι θα πουν και οι δήθεν αδιάφοροι» και να μάθει όπως είπε «όλη η Ελλάδα τι έχει γίνει κι όχι μόνο με τα γραφεία των πρώην, αλλά με όλους τους μετακλητούς». «Εγώ είμαι ζωντανός και όρθιος μολονότι αποσυνάγωγος του πολιτικού συστήματος» ("αποσυναγωγός" τι θα πει; αποχετευτικός αγωγός;), είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο κ. Πολύδωρας βρήκε και σύμμαχο στο πρόσωπο του άλλου πρώην προέδρου της Βουλής, του Απόστολου Κακλαμάνη. Ο κ. Κακλαμάνης (είπαμε: όλα τα γαιδούρια εξοργίζονται) είπε ότι «γίνεται προσπάθεια αποπροσανατολισμού του ελληνικού λαού που βρίσκεται σε απόγνωση από αποφάσεις που οδηγούν σε απόγνωση», και πρόσθεσε ότι «είμαστε όμηροι 20-30 βουλευτακίων που περιφέρονται και ασχημονούν στα διάφορα παράθυρα της τηλεόρασης και παρέχουν υπηρεσίες σε δημοσιογράφους. Δεν είναι δυνατόν να παραμένουμε εμείς απαθείς και το κοινοβούλιο αιχμάλωτο των εντυπώσεων που δημιουργούν τέτοια πρόσωπα».