22 Αυγούστου 2012

ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ

  Όταν ένας λαός αρχίσει και γυρίζει το μάτι του,τότε θα πρέπει η εκάστοτε κυβέρνηση να το λαμβάνει σοβαρά υπ' όψη.
   Ακούγονται διάφορα μέτρα που σκοπεύει να λάβει η κυβέρνηση.Τα μέτρα αυτά αν δεν επικαιροποιηθούν και αν δεν επισημοποιηθούν,δεν μπορούμε να τα σχολιάσουμε.
    Απλά ορισμένα που ακούγονται,οδηγούν στη ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ. Ακούω πολλούς να λένε ότι δεν γίνεται αλλιώς και δυστυχώς δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις.
   Δυστυχώς η αντιπολίτευση ούτε είχε,ούτε έχει κάτι σοβαρό να προτείνει,εξάλλου μέχρι στιγμής κανένας τους δεν είπε έστω μια επιβιώσιμη λύση.
   Τα διάφορα πατριωτικά ,για άντληση πετρελαίων και φυσικού αερίου,μάλλον βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας ,όχι τόσο στην ύπαρξή τους,η μη,όσο στο ότι έτσι απλά ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ.
   Το θέμα είναι λοιπόν,πως θα πείσεις τον απλό ανθρωπάκο να κάνει και άλλες θυσίες.Νομίζω ότι δεν γίνεται.
   Γνωστός μου μου έλεγε ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.Θα πάρω την καραμπίνα μου και όποιον πάρει ο χάρος.ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ γιατί το μάτι του εκείνη τη στιγμή,δεν με κοιτούσε,αλλά είχε πάρει στροφή και κοιτούσε επίμονα στον ουρανό.
   Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ.Θα έπρεπε αγαπητοί μου συμπατριώτες να είχατε αντιδράσει όταν το ΚΑΘΑΡΜΑ,ο ΞΕΥΤΙΛΑΣ,ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ανακοίνωνε από το Καστελόριζο την είσοδο μας στο μηχανισμό στήριξης.
  Τότε έπρεπε ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΚΟΣΜΟΣ να μη του επιτρέψει να ξαναπατήσει το πόδι του στην Αθήνα.
   Αλλά οι μισοί τότε επικρότησαν την πράξη του και οι υπόλοιποι έπιναν φραπέδες και μπύρες λέγοντας,
    Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΤΑΙΕΙ.
  Τώρα ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.
   ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ