Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012

ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ  Όταν ένας λαός αρχίσει και γυρίζει το μάτι του,τότε θα πρέπει η εκάστοτε κυβέρνηση να το λαμβάνει σοβαρά υπ' όψη.
   Ακούγονται διάφορα μέτρα που σκοπεύει να λάβει η κυβέρνηση.Τα μέτρα αυτά αν δεν επικαιροποιηθούν και αν δεν επισημοποιηθούν,δεν μπορούμε να τα σχολιάσουμε.
    Απλά ορισμένα που ακούγονται,οδηγούν στη ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ. Ακούω πολλούς να λένε ότι δεν γίνεται αλλιώς και δυστυχώς δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις.
   Δυστυχώς η αντιπολίτευση ούτε είχε,ούτε έχει κάτι σοβαρό να προτείνει,εξάλλου μέχρι στιγμής κανένας τους δεν είπε έστω μια επιβιώσιμη λύση.
   Τα διάφορα πατριωτικά ,για άντληση πετρελαίων και φυσικού αερίου,μάλλον βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας ,όχι τόσο στην ύπαρξή τους,η μη,όσο στο ότι έτσι απλά ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ.
   Το θέμα είναι λοιπόν,πως θα πείσεις τον απλό ανθρωπάκο να κάνει και άλλες θυσίες.Νομίζω ότι δεν γίνεται.
   Γνωστός μου μου έλεγε ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.Θα πάρω την καραμπίνα μου και όποιον πάρει ο χάρος.ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ γιατί το μάτι του εκείνη τη στιγμή,δεν με κοιτούσε,αλλά είχε πάρει στροφή και κοιτούσε επίμονα στον ουρανό.
   Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ.Θα έπρεπε αγαπητοί μου συμπατριώτες να είχατε αντιδράσει όταν το ΚΑΘΑΡΜΑ,ο ΞΕΥΤΙΛΑΣ,ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ανακοίνωνε από το Καστελόριζο την είσοδο μας στο μηχανισμό στήριξης.
  Τότε έπρεπε ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΚΟΣΜΟΣ να μη του επιτρέψει να ξαναπατήσει το πόδι του στην Αθήνα.
   Αλλά οι μισοί τότε επικρότησαν την πράξη του και οι υπόλοιποι έπιναν φραπέδες και μπύρες λέγοντας,
    Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΤΑΙΕΙ.
  Τώρα ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.
   ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ


4 σχόλια:

 1. Αφού φάγανε την φόλα με το λεφτά υπάρχουν καλά να πάθουν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όπως ακριβώς το είπες. Ο Καραμανλής φταίει και αύριο θα φταίει ο Σαμαράς. Τι Καστελλόριζα μου τσαμπουνάς στην Πασοκοχώρα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καμπάνες και πολλές μάλιστα για να μείνει ο Αντώνης επάνω... Στη χώρα της ατιμωρησίας, τι άλλο ζητάει ο κοσμάκης.Επιτέλους να ελεγχθούν και να τιμωρηθούν αυτοί που πλούτησαν παράνομα-ειδικά με κρατικό χρήμα(χρήμα του λαού δηλαδή).Το φάντασμα του "άτολμου" Καραμανλή πρέπει να πάψει να μας κυνηγά.Απο τον Καραμανλή περιμέναμε Ρήξη και ανατροπή με το κατεστημένο ΠΑΣΟΚ και παραδειγματική τιμωρία στο μέσο διαφυγής του... το Σύριζα! Αντίθετα είδαμε το σύριζα να διεκδικεί και την εξουσία μάλιστα.Και εδώ ακριβώς ξεκινά η κρίσιμη καμπή του Ελληνισμού.Τουρκοπροσκυνημένοι ή ξεκάθαροι θεματοφύλακες της Εθνικής μας ταυτότητας, προσγειωμένοι επαγγελματίες στα δεδομένα του νέου(σχετικά)νομίσματος του Ευρώ, ή άτακτα υποχωρούντες πρός τη Δραχμή του 2002? Στη δεκαετία του 2000, μέσα σε στενότερο χρόνο αυτής, χάσαμε Χρυστόδουλους, Παπαδόπουλο Τάσσο, τον Αλεξανδρείας(Σινούκ), κάηκε η Πελοπόννησος και η Στερεά, καθώς και για ημέρες η Αθήνα.... Ο ΓΑΠ δεν μας έφερε μόνος του το μνημόνιο, είχε και παρέα!Ισως όλα αυτά να βρίσκουν μία εξήγηση μέσα απο τη θεωρία για το ενεργειακό παίγνιο στην Ανατολική Μεσόγειο σε συνάρτηση με τις εξελίξεις στο Κουρδικό στη Μέση Ανατολή(χτίσιμο του κράτους του Κουρδιστάν με ότι αυτό συνεπάγεται).Με λίγα λόγια -απο κάποια άποψη, μην το βλέπουμε τόσο φτωχά το θέμα, οτι ήρθε ο ΓΑΠ (απο το πουθενά) και χάλασε τη ζωή μας, πουλώντας τη χώρα μας στους παγκόσμιους τοκογλύφους... Ζούμε στη ποιό πολύτιμη χώρα του κόσμου-με τη μυθική της Ιστορία- και οι καταστάσεις μας ζητούν ποιό ετοιμοπόλεμους απο ποτέ και ποιό ενημερωμένους, όπως και ποιό σταθερούς στη γνώμη μας! Ο Θεός θα είναι και πάλι βοηθός...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τι πάει να πει έτσι απλά δε σε αφήνουν να τα βγάλεις;

  Αφήνουν την Αλβανία και την Τουρκία και ένα σωρό άλλες χώρες και δεν αφήνουν εμάς; Αυτά είναι παραμύθια των πολιτικών που δεν είναι άξιοι να βρουν τις κατάλληλες συμμαχίες για να κάνουν τη δουλειά τους. Πιστεύει κανείς ότι αν έρθει μια αμερικανοεβραϊκή εταιρεία να βγάλει τα πετρέλαια της Δ. Ελλάδας θα πει κανείς τίποτα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή