05 Αυγούστου 2012

Αστυνομική έφοδος σε πάρτι οργίων

Το πάρτι ενός 16χρονού στο Solon του Οχάιο είχε όλα τα "καλούδια". Σεξ μεταξύ ανηλίκων σε όλα τα πιθανά μέρη, κατανάλωση αλκοόλ και χρήση ναρκωτικών.

Όλα ήταν "ονειρικά" έως ότου ήρθε η αστυνομία και συνέλαβε τουλάχιστον δέκα άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν κατηγορίες για χρήση ναρκωτικών και κατανάλωση αλκοόλ.

Στο πάρτι που είχε διοργανώσει ο 16χρονος και είχε είσοδο 10 δολάρια συμμετείχαν τουλάχιστον 750 άτομα ηλικίας 16 έως 19 ετών.

Όπως αναφέρει η Βρετανική Daily Mail το eν λόγω πάρτι που διοργανώθηκε σε εγκαταστάσεις γκόλφ, είχε διαφημιστεί ως "electrofoam party".

Σύμφωνα με τις αρχές εκεί υπήρχε μέχρι και μηχάνημα εκτόξευσης αφρού!

Ο αστυνομικός της πόλης, Bruce Felton ανέφερε "Βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, μπουκάλια αλκοόλ. Όπως μας ανέφεραν οι αστυνομικές δυνάμεις που ήταν στην περιοχή βρέθηκαν αρκετοί νεαροί που έκαναν χρήση παράνομων ουσιών" και πρόσθεσε "Βρήκαμε δυο νεαρούς να κάνουν σεξ μέσα σε αυτοκίνητο".

Σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο πάντως αναφέρεται πως μόνο 5 από τους 800 παρευρισκόμενους "έλαβαν λάθος αποφάσεις" και πως γι' αυτό αντιμετωπίζουν κατηγορίες.


Sweet 16 foam party από stefanelonikitelo