27 Αυγούστου 2012

Ελληνίδα βολεϋμπολίστρια λέει ότι απειλείται από την Ριάνα! [Φώτο]

Απειλές και επιθέσεις από την διάσημη τραγουδίστρια δέχεται η Ιωάννα Αποστόλου, σύζυγος του Κρις Μπράουν και τριών μηνών έγκυος με τον γιο του, τον οποίο η Ριάνα φέρεται να μην έχει ξεπεράσει. Όλα αυτά σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε σε Κυριακάτικη εφημερίδα.

«Δεχόμαστε απειλές και επιθέσεις, εγώ ειδικά. Με το που μαθεύτηκε ότι θα γίνει ο γάμος, δύο εβδομάδες πριν, μου έσπασαν το αυτοκίνητο. Ξέρουμε ότι βάζει ανθρώπους να το κάνουν. Μας το έχουν πει δικοί της άνθρωποι. Δεν δίνουμε όμως σημασία πια. Πέταξε και απειλητικά σημειώματα στο σπίτι μας στη Νέα Υόρκη».

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων στην Real News η Ιωάννα Αποστόλου, η εντυπωσιακή Ξανθιώτισσα βολευμπολίστρια που διαθέτει αλυσίδα γυμναστηρίων με τον αδελφό της στη Νέα Υόρκη, και η οποία υποστηρίζει ότι είναι σύζυγος του Κρις Μπράουν, πρώην συντρόφου της Ριάνα.


Σύμφωνα με την Ιωάννα το ζευγάρι, που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στις 20 Ιουνίου, γνωρίστηκαν ως εξής «Είχαμε επικοινωνία και εγώ πηγαινοερχόμουν γιατί έπαιζα επαγγελματικά βόλεϊ. Γνωριζόμασταν και περνούσαμε καλά όποτε τον έβλεπα, αλλά ήμασταν φίλοι. Μέχρι που ξαφνικά αρρώστησα και έπρεπε να έρθω στην Αμερική για να γίνω καλά. Έμεινα σχεδόν δυόμισι μήνες στο νοσοκομείο και ο Κρις ήταν όλη την ημέρα δίπλα μου, από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ είχε σταματήσει τα πάντα για να είναι μαζί μου».

Ενώ επίσης δήλωσε πως «Όταν γεννήσω, θα βαφτίσουμε τον μικρό στην Ελλάδα, θα τον λέμε Χριστόφορο, όπως τον μπαμπά του. Εγώ δεν ήθελα να ξέρω το φύλο του μωρού, ήθελα όμως αγοράκι για να πάω κόντρα στον Κρις που ήθελε κοριτσάκι».

Η Ιωάννα Αποστόλου είναι γνωστή στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης, κυρίως μέσα από την ενασχολησή της με το βόλευ. Σε ηλικία έντεκα χρόνων συμμετείχε στην Εθνική Ομάδα Κορασίδων, ενώ στα 16 της έφυγε για την Αμερική προκειμένου να συνεχίσει τις σπουδές της στην Γυμναστική Ακαδημία και στη συνέχεια στην ομάδα που κέρδισε το American Cup. Η συνέχεια περιλαμβάνει μεταγραφή στην Κύπρο, ένα σοβαρό τραυματισμό στην μέση που την άφησε καθηλωμένη στο κρεβάτι για δυο ολόκληρα χρόνια και διάφορα συμβόλαια με ευρωπαικές ομάδες.

Τέλος, πρέπει να επισημάνουμε πως τα διεθνή μέσα δεν έχουν κάνει μέχρι τώρα καμία αναφορά στο γάμο του Κρις Μπράουν.