30 Αυγούστου 2012

Μας γελάει κατάμουτρα από τη Μύκονο η Μαριέτα μας... Αφού το ΣΔΟΕ και ο Στουρνάρας δεν τους κατάσχουν τη θαλαμηγό! (φώτο)

[Καλά κάνει το κορίτσι αφού πραγματοποίησε το όνειρό του και παντρεύτηκε έναν λεφτά που στις πλάτες του ελληνικού λαού την γυρνάει σε όλο το Αιγαίο εδώ και 2 μήνες με τη θαλαμηγό του 1 μύριου που έχει δηλώσει (σαν επαγγελματική που δήθεν νοικιάζεται για κρουαζιέρες) σε άνεργη σύζυγο υπαλλήλου της εταιρίας προκειμένου να αποφύγει να πληρώσει τους νόμιμους φόρους... Το ΣΔΟΕ και ο Στουρνάρας θα συνεχίσουν να μας δουλεύουν ότι διαπίστωσαν διάφορες παρανομίες; Σκοπεύουν να κατασχέσουν κάτι, έστω και μέσα στον επόμενο αιώνα;]

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας επέλεξαν για ένα ακόμα καλοκαίρι τη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές. Λίγο πριν κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, πέρασαν στιγμές ξεγνοιασιάς στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου, έχοντας στην συντροφιά τους και την φίλη της παρουσιάστριας Stacy Keibler.



Το πανέμορφο κορίτσι του George Clooney βρέθηκε στο νησί των Κυκλάδων μαζί με μια ακόμα Αμερικανίδα φίλη της και κινήθηκε διακριτικά καθ' όλη την διάρκεια της παραμονής της.



Πηγή: markostv.gr