24 Αυγούστου 2012

Κασιδιάρης σε ΣΥΡΙΖΑ: Να μετονομαστείτε σε ΠΑΣΟΚ (Πακιστανικό Σοσιαλιστικό Κόμμα)!

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των λαθρομεταναστών εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή σήμερα, με τον εκπρόσωπό της Ηλία Κασιδιάρη να λέει στη Βουλή ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μετονομαστεί σε «ΠΑΣΟΚ», δηλαδή, σε Πακιστανικό Σοσιαλιστικό Κόμμα» ενώ ζήτησε να... απαγορευθούν οι συγκεντρώσεις των αλλοδαπών!

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο για τα χαστούκια που έριξε στην Λιάνα Κανέλλη σε τηλεοπτική εκπομπή πριν τις εκλογές (και μετά κρυβόταν για να γλυτώσει το Αυτόφωρο), δεν παρέλειψε να επιτεθεί και κατά του Άδωνι Γεωργιάδη της ΝΔ, επειδή ο τελευταίος είχε το... θράσος να καταγγείλει την συμμετοχή βουλευτή της Χρυσής Αυγής στις συμπλοκές του τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής με τα ΜΑΤ στην Κόρινθο.

Επιπλέον, ο κ. Κασιδιάρης προειδοποίησε ότι η Χρυσή Αυγή του θα συνεχίσει αυτού του είδους τις «δραστηριότητες» αγνοώντας ουσιαστικά το νόμο.

«Θα πω στους βουλευτές της ΝΔ, περαστικά τους. Τέτοιες δραστηριότητες θα επαναληφθούν στο μέλλον. Και όχι από δέκα άτομα. Αλλά από εκατοντάδες και από το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός μας»

Και για να είναι πιο κατανοητός, ο κ. Κασιδιάρης ζήτησε την απαγόρευση των δημοσίων συναθροίσεων αλλοδαπών στην Ελλάδα! Δηλαδή, να μην τηρείται ο νόμος για τη Χρυσή Αυγή που θέλει να μπορεί να επιτίθεται επί δικαίων και αδίκων, χωρίς να αντιμετωπίζει καμία συνέπεια, και ταυτόχρονα, να αλλάξει ο νόμος ώστε να απαγορεύονται οι δημόσιες συγκεντρώσεις για τους ξένους...

Τέλος, απευθυνόμενος προς τον κ. Δένδια, ο κ. Κασιδιάρης ζήτησε να επιτραπεί στην Χρυσή Αυγή «να συνθλίψει τους «εγκληματίες και τους τρομοκράτες με τα καλάσνικοφ».