21 Αυγούστου 2012

Η ΕΡΤ δεν θα σταματήσει ποτέ να μας εκπλήσσει…

Μαθαίνουμε ότι η διοίκηση της ΕΡΤ προχώρησε σε… προσλήψεις ειδικού προσωπικού με τους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Γιώργο Κουβαρά να πιάνουν ήδη θέση στο ραδιομέγαρο για ενημερωτική εκπομπή. Επίσης, η απόφαση δεν περιλαμβάνει προς το παρόν τη Σοφία Γιαννακά και τη Νατάσα Ράγιου για τις οποίες γράφαμε σε παλαιότερη ανάρτηση.

Μια πληροφορία αναφέρει επίσης ότι ο Αιμίλιος Λιάτσος, ενδέχεται να ανηφορίσει στη Λ. Μεσογείων και να αναλάβει τη διεύθυνση ειδήσεων που έχει «χηρέψει». Να φανταστούμε ότι λόγω της εμπειρίας του και της συνεργασίας του με τον Στ. Μαλέλη, η ΕΡΤ θα κάνει… στροφή σε θέματα πιο «ελαφρά»; Να δούμε στην κρατική τηλεόραση ρεπορτάζ παραλίας και τα σωστά …μπούστα και τι στον κόσμο.

Υπάρχει, όμως, και μια έκπληξη που ακούει στο όνομα Ανθή Σαλαγκούδη. Αν ας λέει κάτι το επώνυμο είναι η θυγατέρα του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Γ. Σαλαγκούδη. Θέλετε και το βιογραφικό της; Ορίστε:

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και παράλληλα με τις σπουδές της άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος. Η μέχρι σήμερα δημοσιογραφική της δράση περιλαμβάνει τα εξής:Από το 2002 και για 2 χρόνια συνεργάστηκε με την εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τα περιοδικά του Ομίλου ΕΠΙΛΟΓΕΣ και ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ. Από το 2006 έως το 2008 εργάστηκε στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» της ΝΕΤ με το Δημήτρη Οικονόμου και το Βασίλη Λυριτζή. Παράλληλα ήταν Υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν της Νομαρχίας Πέλλας. Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα

Προφανώς η νεαρά ευειδής κόρη του πρώην βουλευτή έχει τα προσόντα για την ΕΡΤ και δεν έγινε καμιά από εκείνες τις περίεργες… παρεμβάσεις υπέρ της. Είπαμε κι εμείς.

http://www.antinews.gr/2012/08/21/175675