15 Αυγούστου 2012

Κάφροι οι Γάλλοι Ολυμπιονίκες του χαντμπόλ! Ξήλωσαν το στούντιο της ΤιΒι! (βίντεο)


Στιγμές απείρου καλούς εκτυλίχθηκαν στο πλατό του διαδικτυακού καναλιού της «L’ Equip», με την ολυμπιακή ομάδα της Γαλλίας στο χάντμπολ που κατέκτησε το χρυσό, να τα κάνει... γυαλιά καρφιά.

Πρώτος τον χορό στα... καφριλίκια έσυρε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κλοντ Οντεστά, στην συνέχεια ωστόσο δεν έχασε την ευκαιρία να τον ακολουθήσει και ο παίκτης του, Νικολά Καράμπατιτς. Όπως είναι φυσικό το συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα ΜΜΕ της χώρας, τα οποία και τους χαρακτήρισαν μεταξύ άλλων χούλιγκαν και βάνδαλους.

Μάλιστα ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία τους, με την ίδια ποινή που είχε επιβληθεί και στους διεθνείς της ποδοσφαιρικής ομάδας έπειτα από τα παραπτώματα πριν το Μουντιάλ του 2010. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι το κόστος των φθορών που προκάλεσαν, εκτιμάται στις 30.000 ευρώ!

Από εκεί και πέρα ο διευθυντής της «L’ Equipe TV», Μπενουά Πενσιβί, δήλωσε ότι: «Πιστεύω πως ξεπέρασαν τα όρια, ειδικά ο Κλοντ Ονεστά. Δεν περιμέναμε να είναι σοβαροφανείς, θέλαμε να είναι χαλαροί και ευχάριστοι, αλλά όχι με επιθετικό πνεύμα. Με εξέπληξε αρνητικά η στάση του Κλοντ Ονεστά».

Όσο για τον εκ των πρωταγωνιστών του επεισοδίου, Ονεστά, ανέφερε πως: «Θέλαμε να μεταφέρουμε το εορταστικό κλίμα. Δεν είναι χουλιγκανισμός αυτό. Απλώς όταν υπάρχουν μικρόφωνα και κάμερες, όλα γίνονται σε κοινή θέα. Ίσως παρεκτραπήκαμε λίγο, αλλά δεν πρέπει να το κάνουμε θέμα».



http://www.gazzetta.gr/olympiakoi-agones-2012/article/317610-kafroi-oi-galloi-olympionikes-vid