15 Αυγούστου 2012

Ρεσιτάλ γκεμπελισμού από τα ΜΜΕ..για να ξεχαστούν τα συνεχόμενα εγκλήματα αλλοδαπών κακοποιών...

Νέα θεματολογία άνοιξε με τα διάφορα συμβάντα κατά των μεταναστών για να στρέψει αλλού την επικαιρότητα.Γκεμπελική τακτική για να ξεχάσουν οι εξοργισμένοι πολίτες τα συνεχόμενα περιστατικά  βίας και εγκληματικότητας από λαθρομετανάστες κακοποιούς που κάποιοι βάλθηκαν να τους βαφτίσουν με πιο όμορφα ονόματα ..όπως "πρόσφυγες".."οικονομικούς μετανάστες" και κάποιες φορές και ως "θύματα" του διεθνή ιμπεριαλισμού και του κεφαλαίου...
Φυσικά δεν αναφέρομαι στους πραγματικούς πρόσφυγες πολέμων..Αλλά από πότε οι Μαροκινοί,οι Αλγερινοί,οι Πακιστανοί κλπ κλπ  θεωρούνται πρόσφυγες;;;;..Και εφόσον είναι οικονομικοί μετανάστες γιατί δεν μείνανε στην Τουρκία που και θέσεις εργασίας έχει,αλλά και το ίδιο θρήσκευμα;;;..

Απλοϊκές οι ερωτήσεις αλλά δύσκολες οι απαντήσεις...από τα Ελληνικά ΜΜΕ που οι έρευνες τους φτάνουν μέχρι εκεί που θα τους πουν οι μεγαλοεργαλόβοι τα αφεντικά τους...που αυτοί ζουν μέσα στη χλιδή και την ασφάλεια και όσοι τους ακολουθούν θα πεθάνουν τελικά φτωχοί και μόνοι με το σφυροδρέπανο στο χέρι.

Όλοι αυτοί πάντα υπήρχαν στην ιστορία των εθνών και ονομαζόταν ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ και πάντα λειτουργούσαν σαν σμήνη ακρίδων...Φυσικά ποτέ δεν ένιωθαν την παραμικρή ευαισθησία για τους συνανθρώπους τους..ούτε και για τις χώρες στις οποίες κατά λάθος γεννήθηκαν.

Τώρα όμως βρήκατε θέμα για πούλημα έμποροι της παράπλευρης πληροφόρησης. Καταδεικνύετε έντονα το ένα θέμα επισκιάζοντας το άλλο που είναι μάλιστα και θέμα ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Δεν είναι χαζοί ούτε βλάκες οι Ισραηλινοί που πήραν πάρα πολύ αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.Γιατί και εκεί τα περιστατικά βίας των λαθρομεταναστών κατά των πολιτών ήταν εξίσου απαράδεκτα...όπως με αυτό της Πάρου.

Η αποκάλυψη είναι σε ένα σχόλιο στο newsit από έναν πολύ συμπαθή κύριο..
Γράφει λοιπόν ο κος Δ.Πολάτος.

 Κάθε μέρα στο κέντρο της Αθήνας 2 χλμ περιμετρικά της Ομόνοιας εκατοντάδες Αφρικανοί πουλάνε ναρκωτικά χύμα. Λειτουργούν σε ομάδες Άλλος είναι η κινητή αποθήκη, άλλος πουλάει, και τρεις τέσσερεις είναι τσιλιαδόροι νταήδες. Αλλοδαπούς θα δείτε πολλούς να εργάζονται παντού, νόμιμους ή παράνομους. Δεν θα δείτε πουθενά όμως Αφρικανούς. Παρόλα αυτά η Κυψέλη είναι κατοικημένη από 20-25 χιλιάδες από αυτούς. Πως συντηρούνται; Στην ίδια περιοχή( Ομόνοιας) λειτουργούν πολλά μαγαζιά τυχερών παιχνιδιών. Ένα μάλιστα απέναντι από το Πολυτεχνείο. Το κλείνουν ξανανοίγει το ξανακλείνουν πάλι ανοίγει. Σιδηρόδρομος η υπόθεση. Απέξω στέκονται διάφορες φυσιογνωμίες φυλακόβιων σλαβόφωνοι συνήθως που εκτελούν χρέη πορτιέρη φύλακα. Στην ίδια περιοχή κάθε μέρα γίνονται αρπαγές τσαντών με ξυλοδαρμό γυναικών. Στον ηλεκτρικό μοιράζουν ανακοινώσεις οι υπάλληλοι για την καθημερινή κλοπή πορτοφολιών που γίνεται από αλλοδαπούς κλέφτες. Στην Βαρβάκειο αγορά και στους πέριξ δρόμους πουλάνε λαθραία αφορολόγητα τσιγάρα. Ο φτωχός παππούς με σύνταξη συνήθως πρόνοιας γήρατος ΟΓΑ που υποφέρει από καρδιοπάθειες και κάθε μήνα το δημόσιο δαπανά εκατοντάδες ευρώ σε φάρμακα γιατρούς για την συντήρησή του αγοράζει αφορολόγητα λαθραία από βουλγάρες και αλλοδαπούς συμβάλλοντας στην καταστροφή του κράτους που τον συντηρεί. Χιλιάδες οι περιπτώσεις εγκλημάτων μικρών και μεγάλων που γίνονται κάθε μέρα. Μας ζαλίσατε με τα 600 αμφιλεγόμενα συμβάντα κατά αλλοδαπών σε όλη την Ελλάδα. Κάντε ρεπορτάζ ουσίας και όχι συνουσίας.

http://www.eglimatikotita.gr/