04 Αυγούστου 2012

Ταυτοποιήθηκε και το δεύτερο δείγμα DNA του πακιστανού ζώου– Η αστυνομία βρήκε τον δράστη της κακοποίησης στην Πάρο

Τον άνδρα που κακοποίησε την 15χρονη στην Πάρο φαίνεται πως βρήκε η Αστυνομία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και το δεύτερο δείγμα γενετικού υλικού που είχαν πάρει από τον 22χρονο αλλοδαπό, ταυτοποιήθηκε.

Πρόκειται για έναν νεαρό Πακιστανό, ο οποίος εργαζόταν σε ταβέρνα στη Χρυσή Ακτή της Πάρου και φέρεται να έγινε αντιληπτός στο σημείο της επίθεσης. Μετά από την αναζήτηση του δωματίου στο οποίο έμενε, η Αστυνομία συνέλεξε τα δαχτυλικά του αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρώτο δείγμα του DNA ταυτοποιήθηκε, πράγμα που υποδεικνύει τον αλλοδαπό ως δράστη της επίθεσης. Όπως ανάρτησε η δημοσιογράφος, Νάντια Αλεξίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, «ταυτοποιηθηκε&το δείγμα από τον 21χρονο Πακιστανο, εκτός από ευρήματα στο δωμάτιό του, με το δείγμα από τα ρούχα & το σώμα της ανήλικης».

Ο νεαρός, πληρώθηκε τα μεροκάματα που είχε κάνει και είπε στον εργοδότη του, λίγες ώρες μετά το τραγικό περιστατικό, ότι πρέπει να φύγει για την Αθήνα με το πλοίο της γραμμής.