Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012

Matina λίγο βαζελίνη για να μην τσούζει ο Δένδιας τόσο πολύΓράψαμε χθες για την αριστεράτζα του WSJ Matina Stevis και τη λαθρολαγνεία της. Ότι όμως θα συκοφαντούσε τη "χώρα" της (λέμε τώρα) καθημερινά δεν το φανταζόμασταν.
Δεν έχουν τσίπα οι λαθρολάγνες που εκ του ασφαλούς διασύρουν την Ελλάδα και αναπαράγουν ότι αριστερή μαλακία περάσει από το δρόμο τους... αρκεί να συκοφαντείται η Ελλάς. Σήμερα προωθεί, στους 17.000 που την ακολουθούν, ένα κείμενο της αγγλικής ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ που προβάλει τη θέση των λαθρολάγνων του Ελληνικού Συμβουλίου (λαθρο)Μεταναστών (ή κάποια τέτοια μαλακία), και στο οποίο κατηγορείται η Αστυνομία ότι πιέζει λαθραίους να αποσύρουν τις αιτήσεις για πολιτικό άσυλο που έχουν κάνει, ώστε να τους απελάσει! Φυσικά πουθενά δεν αναφέρεται η θέση της Αστυνομίας για την καταγγελία καθώς κανείς δεν ρώτησε, μιας και αφού το είπαν οι  αριστεροί... έτσι θα είναι.

Ρε πακιστανολάγνες θα ενημερώσετε όσους σας ακολουθούν ότι το κοριτσάκι είναι ακόμα σε κώμα ή στα παπάρια σας για το κορίτσι;

2 σχόλια:

 1. ΔΙΕΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙ
  ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΑΔΕΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ
  ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΕΙΑ=ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ
  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΗΠΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι θα πάθαινε αν κάποιος έκανε το έγκλημα του Πακιστανού στο Ισλαμαμπάντ...;

  Η απάντηση είναι απλή..
  Και μας έρχεται από ταξιδιωτική οδηγία του Καναδά σε όσους σκέφτονται να πάνε στο Πακιστάν..

  Ως νόμιμοι ταξιδιώτες και όχι ως παράνομοι μετανάστες...

  Μεταξύ των άλλων λοιπόν αναφέρει η ταξιδιωτική οδηγία..
  "The use of alcohol is prohibited. Transgressions could be punished by detention or other penalties. Penalties for illegal drug possession, use, or trafficking are severe. Convicted offenders can expect jail sentences, heavy fines, and deportation. The death penalty may be imposed for drug trafficking, murder, illegal gathering, blasphemy, and rape."

  Η χρήση του αλκοόλ είναι απαγορευμένη. Οι παραβάσεις θα μπορούσαν να τιμωρηθούν με φυλάκιση ή άλλες ποινές. Σοβαρές κυρώσεις προβλέπονται για παράνομη κατοχή ναρκωτικών, χρήση ή εμπορία.
  Όσοι καταδικαστούν να περιμένουν ποινές φυλάκισης, βαριά πρόστιμα, και απέλαση. Η θανατική ποινή μπορεί να επιβληθεί για διακίνηση ναρκωτικών, για δολοφονία, για παράνομη συγκέντρωση, για βλασφημία, και για βιασμό. "

  Δηλαδή μας λέει αν κάποιος ξένος-ταξιδιώτης τονίζουμε όχι παράνομος μετανάστης- δολοφονήσει ή βιάσει μπορεί να του επιβληθεί μέχρι και η θανατική ποινή...
  Βέβαια εδώ ακόμη δεν έχουμε ανθρωποκτονία-αλλά απόπειρα ανθρωποκτονίας.
  Καταλαβαίνετε όμως το πνεύμα των νόμων εκεί...

  Η αντίστοιχη ταξιδιωτική οδηγία του Πακιστάν, μετά τα γεγονότα στη χώρα μας, ίσως γράφει ότι για αυτά τα αδικήματα στην Ελλάδα,σου φοράνε κουκούλα για να μη διαπομπευτείς και απλά σε πηγαίνουν σε φυλακές ανηλίκων...

  pikri-sokolata.blogspot.gr

  ανεπισημα...
  ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΛΕΙΩΜΑ ΔΙΑ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΗΣΥΧΑ-ΟΜΟΡΦΑ-ΚΙ'ΑΠΛΑ!

  ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙζΑΝΤΑΡΣΥΑΚΚΕ..ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΜΠΙΕΣ,ΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ,ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ εμπόρους ναρκωτικών, εμπρηστές, μπράβους, εκβιαστές και λοιπούς εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίο..

  ΑπάντησηΔιαγραφή