21 Αυγούστου 2012

NYP: Η Angelina επιμένει ελληνικά

Αν και όλοι τους περιμένουν να παντρευτούν στην έπαυλη τους στη Γαλλία, σύμφωνα με τις φήμες οι Brangelina συνεχίζουν τις διακοπές τους στη Χαλκιδική. Όπως αναφέρει πηγή της New York Post, η Angelina φορούσε λευκά κι όταν ένας εστιάτορας τη ρώτησε αν παντρεύεται εκείνη γέλασε κι απάντησε «όχι ακόμη».

Επίσης, ανέφερε «Αγαπούμε πολύ την Ελλάδα για να φύγουμε... έχουμε κι άλλα νησιά να πάμε πριν επιστρέψουμε στη Γαλλία». Η πηγή ανέφερε στην αμερικανική εφημερίδα ότι το ζευγάρι είχε μαζί τα έξι παιδιά του και ταξίδευαν με γιοτ, ενώ νωρίτερα είχαν επισκεφθεί τη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Άλλοι θαμώνες στα εστιατόρια της Χαλκιδική τα έχασαν όταν είδαν το διάσημο ζευγάρι αλλά τους απαγορεύτηκαν οι φωτογραφίες.

Εφέτος είναι το καλοκαίρι της Ελλάδας, όπως σχολιάζει ο δημοσιογράφος της New York Post καθώς αρκετοί Χολιγουντιανοί αστέρες εθεάθησαν σε ελληνικά θέρετρα, όπως οι Robert De Niro και John Travolta, που απόλαυσαν τις διακοπές τους στη Σκιάθο και τη Μύκονο, ο Tom Hanks έκανε τα μπάνια του στην Αντίπαρο και ο Ethan Hawk στην Πύλο.