20 Σεπτεμβρίου 2012

Με φόρμα-πυτζάμα και φούτερ με κουκούλα εμφανίστηκε ο Πάριος και οι μαλάκες που τον άκουγαν είχαν βάλει τα καλά τους (βίντεο)

Oταν είσαι o Γιάννης Πάριος και έχεις μισό αιώνα καριέρα οφείλεις-το λιγότερο-όταν τραγουδάς extrad-ακι να είσαι στην τρίχα. Είμαι μικρός ηλικιακά για να κρίνω τον απόλυτο κατ εμέ τροβαδούρο του έρωτα. Άλλα κι απο την άλλη μπορώ να καταλάβω τον θαυμαστή με απαιτήσεις, που έχει πληρώσει, να απαιτεί να δει το είδωλό του ΑΡΧΟΝΤΑ και όχι παιδί για τις μεταφορές και τις μετακομίσεις. Δε σκας στην πίστα με...
φορμίτσα μπλουζάκι λερωμένο και κουκούλα…Είναι απαράδεκτο. Δείχνει έλλειμμα σεβασμού στον κόσμο που πλήρωσε για να σε δει…Συμπέρασμα; Ο Πάριος ή ντύνεται μόνος σπίτι του ή ο στιλίστας του πρέπει ν΄απολυθεί χθες! Δεν έχει δικαίωμα κανείς να εκθέτει είδωλα…Ακόμη και το ίδιο το είδωλο…Ειδικά σε μια αποχή που τα είδωλα αναζητούν γιατρειά και άλλα τόσα ξεφουσκώνουν. Λυπάμαι πολύ…αλλά η αλήθεια είναι στο Video. Η εμφάνιση έλαβε χώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης πριν πέντε μέρες και για μια και μόνο ώρα. Είναι άλλο μια συναυλία και άλλο ένα event σε καταυλισμό…Διότι αυτό μου θύμισε κάμπινγκ και ξερό ψωμί!!!!



gossip-tv.gr