Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

Οι μικροί της Σάλκε κέρδισαν ήδη 1-0 αλλά η διαφορά είναι άλληΟι νεαροί ποδοσφαιριστές της Σάλκε ήρθαν μαζί με την πρώτη ομάδα προχθές (αν δεν κάνω λάθος). Σήμερα το πρωί έπαιξαν τον αγώνα τους, κέρδισαν, έφαγαν και στη συνέχεια το πρόγραμμά τους προέβλεπε αυτό που κάνει τη διαφορά με τις δικές μας ομάδες:


Οι υπεύθυνοι του έβαλαν να επισκέφθηκαν την Ακρόπολη και το Παναθηναϊκό Στάδιο αντί να κωλοβαράνε με τα Playstation και τα laptopΥΓ. Αμφιβάλλω πχ. αν οι δικοί μας υπεύθυνοι-προπονητές πήγαν ποτέ στην Ακρόπολη, τους νέους του ΠΑΟΚ ή του Άρη που πάνε 5-6 φορές το χρόνο στην Αθήνα... μετά παραξενευόμαστε που οι έλληνες ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να αρθρώσουν μια ολοκληρωμένη πρόταση...

3 σχόλια:

  1. Η διαφορά είναι ότι στο εξωτερικό πάνε στις ομάδες όσοι έχουνε όρεξη και ταλέντο, στις δικές μας πάνε κατά βάση όσοι δεν έχουνε την ικανότητα να μετρήσουν καν τα γιδοπρόβατα στο χωριό και έχουνε τα 50 χιλιάρικα για να πληρώσουνε τον μάνατζερ-νταβατζή. Κάτι σαν Δημόσιο για αυτούς που δεν μπορούν να βγάλουν ούτε το δημοτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. modus πολυ ωραιο το σχολιο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποίος είναι αυτός ο γυφτάκος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή