12 Σεπτεμβρίου 2012

100 χρόνια μπροστά: Υπό παρακολούθηση όλο το χρόνο, από γερμανό, ο Σταφυλίδης

Η Λεβερκούζεν σε μια κίνηση να προστατεύσει την επένδυσή της, στέλνει ειδικό απεσταλμένο για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα, προκειμένου να γίνει η σκιά του Σταφυλίδη.

Η κίνηση της Γερμανική ομάδας είναι ενδεικτική για το πως δουλεύουν οι ομάδες του εξωτερικού και το πως προστατεύουν τα νέα παιδιά στα οποία έχουν επενδύσει. Η Λεβερκούζεν λοιπόν, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday, στέλνει την επόμενη εβδομάδα ειδικό απεσταλμένο στην Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση.

Ποια θα είναι τα καθήκοντά του; Μία αποστολή όλη κι όλη: Κώστας Σταφυλίδης. Ο Γερμανός έχει «χρεωθεί» τον νεαρό άσο και δεν θα τον αφήσει από τα μάτια του τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Δηλαδή, θα γίνει η σκιά του και θα τον παρακολουθεί ανελλειπώς στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, θα τον τσεκάρει σε όλα τα παιχνίδια που θα πάρει μέρος, αλλά θα τον παρακολουθεί και θα τον τσεκάρει και στην εξωγηπεδική του ζωή, ενώ θα έχει και στενές επαφές με την οικογένειά του.

Ο λόγος είναι να τον βοηθήσει να μπει από τώρα σε ένα συγκεκριμένο καλούπι και να τον παραλάβει η ομάδα του τον ερχόμενο Ιούνιο «έτοιμο παίκτη», έτσι όπως ακριβώς τον θέλει.