24 Σεπτεμβρίου 2012

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ έβγαλε στο εξωτερικό, το 2010, ο ΑΕροψεκασμένος Μελάς!!! Τώρα που τον τσακώσαμε δηλώνει ότι μπορεί να τα φέρει πίσω!!

Οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους και έτσι ο ΑΕροψεκασμένος βουλευτής του Πάνου Καμμένου κάνει λόγο για συκοφάντες, την ώρα που παραδέχεται ότι έβγαλε στο εξωτερικό χρήματα από πώληση ακινήτου, δηλ μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ!!! Παράλληλα ψελλίζει κάτι για τη ΝΔ... η οποία είναι τόσο γελοία που τοποθέτησε τον ανηψιό του ΓΓ στο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης!!

Οπως αναφέρει σε επιστολή, τα χρήματα στα οποία γίνεται αναφορά, προέρχονται από πώληση διαμερίσματος, που έγινε το 2008, τα οποία κατέθεσε στην Εθνική Τράπεζα και τα οποία παρέμειναν εκεί ως τον Ιούλιο του 2010, όταν και μεταφέρθηκαν στο εξωτερικό...λόγω προβλεπόμενης επαγγελματικής δραστηριότητας του γιου του, η οποία όμως δεν έγινε ποτέ!! Και αντί να τα επιστρέψει τα "ξέχασε" στο εξωτερικό!! 

Οπως τονίζει στη συνέχεια, τα λεφτά αυτά δεν χρησιμοποιήθηκαν τελικά και ο κ. Μελάς δηλώνει πρόθυμος ότι μπορεί να μας κάνει τη χάρη και να τα φέρει πίσω στην Ψωροκωσταινα...

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του Παναγιώτη Μελά:

«Αισχρή, απαράδεκτη και συκοφαντική χαρακτηρίζω την αναφορά του ονόματός μου σε λίστα πολιτικών, που ελέγχονται για παράνομο πλουτισμό και φοροδιαφυγή.

Τα χρήματα, για τα οποία έγινε αναφορά, προέρχονται από πώληση διαμερίσματος (του ιατρείου μου και γραφείου της συζύγου μου) τον Μάιο του 2008, τα οποία κατέθεσα στην Εθνική Τράπεζα και παρέμειναν μέχρι τον Ιούλιο του 2010. Φυσικά, όλα, τα έχω δηλώσει στη φορολογική μου δήλωση και στο «πόθεν έσχες».

Τον Ιούλιο του 2010, λόγω προβλεπόμενης επαγγελματικής δραστηριότητας του γιου μου στο εξωτερικό, μεταφέρθηκαν έξω και φυσικά και αυτό δηλώθηκε παντού, με κατάθεση όλων των παραστατικών.

Επειδή, μέχρι σήμερα δεν υλοποιήθηκε αυτή η επαγγελματική δραστηριότητα, έχω την πρόθεση να τα μεταφέρω και πάλι στην Ελλάδα.

Όμως, είναι κακοήθεια, να καλύπτονται τα «λαμόγια» και οι μεγαλοφοροφυγάδες και κάποιοι να προσπαθούν να ρίξουν λάσπη σε πολιτικούς, που έχουν λειτουργήσει κατά τον πλέον νόμιμο τρόπο.

Σε μένα λάσπη δεν κολλάει.

Προβληματίζομαι, εάν η αναφορά του ονόματός μου έγινε σκόπιμα, γιατί έχω τονίσει κατ επανάληψη δημόσια:

1)Γιατί δεν ελέγχονται τα 600 δις ευρώ καταθέσεων στην Ελβετία, στα οποία είχε αναφερθεί ο κ. Βενιζέλος το 2011; Μου είχε πει τότε ότι θα φροντίσει να φορολογηθούν.

2)Γιατί η Νέα Δημοκρατία, προ 10μήνου περίπου, μας απαγόρευσε να υπογράψουμε την εξουσιοδότηση για έρευνα καταθέσεων στην Ελβετία (νόμιμων ή παράνομων χρημάτων), όπως είχε ζητήσει ο τότε Πρόεδρος της Βουλής;

Επιβάλλεται, το πολιτικό σύστημα να λειτουργεί με ειλικρίνεια και νομιμότητα και όχι με ψεύδη και κακοήθεια, από την οποία, οι αληθινά εμπλεκόμενοι συγκαλύπτονται και οι νόμιμοι και ειλικρινείς συκοφαντούνται.

Τέτοιες τακτικές, μήπως αποβλέπουν στον αποπροσανατολισμό των πολιτών, για να μην αντιδράσουν στη λαίλαπα των επώδυνων νέων μέτρων, που έρχονται;»