18 Σεπτεμβρίου 2012

Βρούτσης: Δεν γνωρίζω για μέτρα άνω των 5 δισ. για το υπουργείο Εργασίας

Με τη φράση "δεν γνωρίζω για μέτρα που αφορούν στο υπουργείο Εργασίας άνω των 4,8 με 5 δισεκατομμυρίων ευρώ" σχολίασε τα όσα ακούγονται για τις νέες απαιτήσεις της τρόικας ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης αποχωρώντας από το υπουργείο Οικονομικών όπου συμμετείχε στη συνάντηση των δανειστών με τον υπουργό Οικονομικών.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνάντηση των δύο υπουργών με την τρόικα, ο υπουργός Οικονομικών συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, απ΄ όπου εξερχόμενος εξέφρασε την ελπίδα μέχρι την Κυριακή να έχει κλείσει το νέο πακέτο μέτρων, σημειώνοντας ότι "δεν έχουμε πλέον πολύ χρόνο στη διάθεσή μας".

Ο υπουργός Εργασίας θα έχει συνάντηση με τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα Χόρστ Ράιχενμπαχ, στις 9.00 το πρωί της Τετάρτης στο υπουργείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκε σήμερα με το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας, το οποίο ολοκλήρωσε τον κύκλο των επαφών του με τους επικεφαλής των υπηρεσιών του υπουργείου Εργασίας κατά τις οποίες εξετάσθηκαν θέματα των εργασιακών σχέσεων και ασφαλιστικά θέματα.