13 Σεπτεμβρίου 2012

Βιασμός 73χρονης στο Σέντραλ Παρκ από άντρα που αυνανιζόταν δημοσίως!

Μία 73χρονη φυσιοδίφης-παρατηρήτρια πουλιών είπε στην αστυνομία ότι βιάστηκε «μέρα μεσημέρι» την Τετάρτη στο Σέντραλ Παρκ, πιθανώς από άντρα, ο οποίος εξοργίστηκε επειδή τον φωτογράφισε τη στιγμή που εξέθετε σε δημόσια θέα το πέος του.
Σύμφωνα με μαρτυρία της, προτού της επιτεθεί σε δενδρόφυτη περιοχή του πάρκου όπου βρίσκεται μνημείο προς τιμή του Τζον Λένον, ο άντρας την πλησίασε και τη ρώτησε αν τον θυμόταν.

Ο άντρας την έριξε στο έδαφος και της επιτέθηκε σεξουαλικά, ενώ φεύγοντας άρπαξε την τσάντα ώμου της γυναίκας που περιείχε μια φωτογραφική κάμερα, ενώ προσπάθησε – ανεπιτυχώς όμως – να της κλέψει και το ρολόι χειρός της

Η γυναίκα, η οποία επισκέπτεται συχνά το πάρκο, είπε στην αστυνομία πως ο δράστης ήταν ο ίδιος άντρας τον οποίο είχε φωτογραφίσει πριν εννιά μέρες, ενόσω αυτός αυνανιζόταν, σε άλλο πιο απομονωμένο σημείο του πάρκου.

Είπε επίσης πως, πριν χωρίσουν οι δρόμοι τους, ο άντρας της είχε ζητήσει τότε να διαγράψει τη φωτογραφία, προσπαθώντας να αρπάξει την κάμερά της.

Τη γυναίκα βρήκε τραυματισμένη σε μονοπάτι του πάρκου ο καθηγητής κολεγίου Έρικ Οζάουα, ο οποίος κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο.

Αρχικά, βλέποντας τα πόδια της να εξέχουν στο μονοπάτι, θεώρησε πως ίσως ήταν κάποιος που κοιμόταν. Όταν όμως πλησίασε κι άλλο, τη βρήκε ξαπλωμένη με το πρόσωπο στο έδαφος σε πολύ άσχημη κατάσταση. Το μάτι της ήταν μαυρισμένο και το πρόσωπό της πρησμένο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές από μαρτυρίες, αλλά και οπτικό υλικό από κάμερες παρακολούθησης, ο άντρας είναι μάλλον γύρω στα σαράντα, φορούσε μαύρο παντελόνι και λευκά αθλητικά παπούτσια, ενώ κουβαλούσε δύο τσάντες ώμου, τη δική του και εκείνη που είχε κλέψει.

iefimerida.gr