02 Σεπτεμβρίου 2012

Η "εκκλησία" της Σαϊεντολογίας έκανε audition για τη νέα γυναίκα του Tom Cruise

Τα συνωμοσιολογικά σενάρια δίνουν και παίρνουν σχετικά με τον Tom Cruise και την εμμονή του με την εκκλησία της Σαϊεντολογίας, αλλά και το πως αυτή τον επηρεάζει και ελέγχει την κάθε του απόφαση και ενέργεια.

Έτσι το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί ένα σενάριο πως διάφοροι σαϊεντολόγοι διεξήγαγαν μυστικές audition ώστε να βρουν μία κατάλληλη νύφη για τον διάσημο ηθοποιό μετά από το διαζύγιό του με τη Nicole Kidman.

Η ιστορία αυτή θα παρουσιαστεί σε ένα επικείμενο τεύχος του περιοδικού Vanity Fair.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι audition ήταν τόσο μυστικές που ήταν καν οι υποψήφιες δεν ήξεραν πως δοκιμάζονταν.

Το 2004, η εκκλησία κανόνισε audition με ηθοποιούς που άνηκαν σε αυτή, ενημερώνοντας τις υποψήφιες πως απλά έψαχναν μία κοπέλα για έναν ρόλο σε ένα εκπαιδευτικό φιλμ της εκκλησίας. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υπήρχε η ερώτηση "τι γνώμη έχετε για τον Tom Cruise;"

Σύμφωνα με τις πηγές που μίλησαν στο περιοδικό, η πρώτη υποψήφια που κρίθηκε κατάλληλη να γίνει η επόμενη σύζυγος του Tom Cruise, ήταν η Βρετανίδα, ιρανικής καταγωγής, Nazanin Boniadi. Στην αρχή της είπαν πως έχει μία "σημαντική αποστολή" για την εκκλησία και την ανάγκασαν να εκμυστηρευτεί σε έναν εκπρόσωπο της εκκλησίας σχεδόν τα πάντα γύρω από την ερωτική και σεξουαλική της ζωή. Μάλιστα την προετοίμαζαν για αρκετούς μήνες για τη συνάντησή της με τον ηθοποιό.

Στη συνέχεια, η Boniadi μετέβη στις ΗΠΑ, όπου και διατηρούσε δεσμό με τον ηθοποιό από το Νοέμβριο του 2004 μέχρι τον Ιανουάριο του 2005.