Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

"Παίρνουν σύνταξη αντιστασιακού ενώ την κατοχή ήταν νεογέννητοι"Ανακοίνωση-απάντηση της Χρυσής Αυγής στο δήμο Βιάννου. Κατηγορεί συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους για την έκταση που πήρε το θέμα

Η κόντρα του δήμου Βιάννου με τη Χρυσή Αυγή καλά κρατεί, αφού την Τετάρτη (05/09) ήταν η σειρά του κόμματος να "μιλήσει".
Η Χρυσή Αυγή, η οποία είναι ανεπιθύμητη από το δήμο στην εκδήλωση που πρόκειται να γίνει για την επέτειο του ολοκαυτώματος, απάντησε με δική της ανακοίνωση και κάνει λόγο για "πανηγυράκια που κάνουν όσοι παίρνουν σύνταξη αντιστασιακού ενώ την κατοχή ήταν αγέννητοι". Επισημαίνει, επίσης, ότι το όλο θέμα δημιουργήθηκε από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους, καθώς ούτως ή άλλως δεν επρόκειτο να παραστεί στην εκδήλωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Βιάννου εξέδωσε απόφαση σχετικά με την φημολογούμενη παρουσία κλιμακίου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις εκδηλώσεις της θλιβερής επετείου του ολοκαυτώματος της Βιάννου από τους Ναζί. Με την ανακοίνωση αυτή θέλουμε να πληροφορήσουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είχε στην ατζέντα των εκδηλώσεων της μια τέτοια επίσκεψη και το θέμα δημιουργήθηκε από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους για λόγους εντυπώσεων. Δεν θα σχολιάσουμε την κατάπτυστη ανακοίνωση του Δήμου Βιάννου, θα σταθούμε όμως σε ένα σημείο που λέει:

Η παρουσία τους εδώ, αποτελεί πρόκληση για κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενο άνθρωπο. Το γεγονός ότι εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, για εμάς δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Αυτοί είναι οι αριστεροπασόκοι. Αδιόρθωτοι φασίστες που αφού κατέστρεψαν την χώρα μας συνεχίζουν να παριστάνουν τους καουμπόηδες της πολιτικής σκηνής. Γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια σχεδόν μισό εκατομμύριο Έλληνες πολίτες (σήμερα πολλοί περισσότεροι). Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει ανάγκη να παραστεί στα πανηγυράκια που κάνουν όσοι εισπράττουν συντάξεις αντιστασιακού ενώ κατά την κατοχή ήταν νεογέννητα! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αν θελήσει θα παραστεί στο σημείο σε ανύποπτο χρόνο και θα καταθέσει στεφάνι αθόρυβα προς τιμή όσων έπεσαν για την Πατρίδα και όχι για την μαμά Μόσχα".

news247.gr


4 σχόλια:

 1. Εάν δεν έπαιρναν σύνταξη πως θα πήγαιναν στη ταβέρνα;
  Πως θα προσλάμβανε υπαλλήλους ο ταβερνιάρης;
  Πως θα αγόραζε κρέας ο ταβερνιάρης;
  Που θα πουλούσε το κρέας του ο κτηνοτρόφος;
  Η οικονομία της Ελλάδας έτσι έχει δομηθεί.
  Δίνει χρήμα με τη σέσουλα στους αριστερούς, ώστε ξοδεύοντάς το να ζουν και οι υπόλοιποι.
  Ούτε περνά από το μυαλό αριστερού, ότι πρέπει να παράγει κάτι, για να πάρει χρήμα.

  Οι κακοί καπιταλιστές, πρέπει να παράγουν και να χαρίζουν χρήμα στους αριστερούς, για να μπορούν αυτοί να αγοράζουν αυτά που παρήγαγαν οι κακοί καπιταλιστές.
  Τους κάνουν και χάρη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Άχου τα, μωρέ... Τα παιδάκια πάνε αθόρυβα να καταθέσουν στεφάνι για να τιμήσουν τους ήρωες... Χωρίς κάμερες και δημοσιότητα, σεμνά και ταπεινά.
  Καλά, μας δουλεύουν ή μας εργάζονται; Σε ανύποπτο χρόνο και αθόρυβα; Τόσο παραμύθι πια;
  Αλλά μήπως είναι αλήθεια αυτό; Γιατί ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ δεν τους έχει δει σε εκδηλώσεις τιμής των όσων αγωνίστηκαν κόντρα στους Ναζί... Τυχαίο; Δε νομίζω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ρε καραγκιοζάκο 8:20 θα μας πεις κάτι για τους "αντιστασιακούς" που ήταν αγέννητοι την περίοδο της κατοχής από τους ναζί?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΛΑΤΕ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ! ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ, ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΑΓΑΝΕ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΣΑΝ ΤΗ ΤΖΑΒΕΛΑΙΝΑ ΣΤΟ ΣΟΥΛΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή