05 Σεπτεμβρίου 2012

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση εκπροσώπων των ενστόλων με το διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργούΟλοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση των εκπροσώπων των Ομοσπονδιών αστυνομικών, λιμενικών και πυροσβεστών με τον Κώστα Μπούρα, διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την κινητοποίησή τους έξω από το Μέγαρο Μαξίμου κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Αντώνη Σαμαρά με τον Γερμανό υφυπουργό Εργασίας Χ. Φούχτελ, οι εκπρόσωποι των ενστόλων παρέδωσαν υπόμνημα για τον πρωθυπουργό με τα αιτήματά τους, ενώ σε δηλώσεις τους αμέσως μετά, ανέφεραν ότι ζητούν από τον κ. Σάμαρα να τηρήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και να μην προχωρήσει σε περικοπές.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν οι εκπρόσωποι ενστόλων, οι άνθρωποι των Σωμάτων Ασφαλείας βρίσκονται ήδη σε τραγική κατάσταση και εμφανίστηκαν βέβαιοι πως οι περικοπές θα έχουν αντίκτυπο και στην εργασία τους. Όπως τόνισαν ο κ. Μπούρας δεσμεύτηκε πως θα τους απαντήσει αύριο για το αν και πότε θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον ίδιο τον πρωθυπουργό.