10 Σεπτεμβρίου 2012

Όσο ο Δένδιας δεν κανει τη δουλειά του να εξαφανίσει την αιτία, τόσο θα γιγαντώνεται η ΧΑ[Πολύ φοβάμαι ότι ο Δένδιας αν συνεχίσει να εκτελεί εντολές του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι τελικά ο μοιραίος πολιτικός για την ΝΔ! Η εμμονή του και οι γελοιότητες να πλακώνεται με την ΧΑ και να της κάνει διαφήμιση, θα την γιγαντώσει επικίνδυνα! Ας πει κάποιος στον γλόμπο ότι όσο δεν αποφασίζει να κάνει τη δουλειά του, που είναι η πάταξη του παραεμπορίου μαζί με το ΣΔΟΕ, τόσο η ΧΑ θα βρίσκει πρόσφορο έδαφος και θα ανεβάζει τα ποσοστά της.


Επιτέλους ας τον επαναφέρει στην τάξη ο Σαμαράς (ωραία η οικονομία αλλά υπάρχει και η καθημερινότητα) και να τον βάλει να ασχοληθεί με τη δουλειά του αντί να κάνει την ουρά του ΣΥΡΙΖΑ και των γελοίων προστατών όλων των παρανόμων που του επιβάλλουν να ασχολείται με την ΧΑ αντί να κυνηγάει τους παράνομους

Διαβάστε τι λέει ο Γκλέτσος της ΧΑ και αναλογιστείτε που έχει άδικο:]

"Εγώ θα συνεχίσω τους ελέγχους γιατί είναι αίτημα των πωλητών και των μικροπωλητών. Δεν θεωρούμε ότι κάνουμε κάτι παράνομο. Παράνομοι είναι οι λαθρομετανάστες", δήλωσε το στέλεχος της Χρυσής Αυγής Απόστολος Γκλέτσος σε ραδιοφωνικό σταθμό της Λαμίας.
"Αυτές είναι ενέργειες που έπρεπε να κάνει το κράτος και δεν μπορεί. Και ευτυχώς ή δυστυχώς ο κλήρος έπεσε σε εμάς", τόνισε ο κ. Γκλέτσος ο οποίος σημειώνεται ότι ήταν υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή στη Φθιώτιδα στις περασμένες εκλογές και πλέον είναι ο διευθυντής του γραφείου Νίκου Μιχαλολιάκου στη βουλή.