20 Σεπτεμβρίου 2012

Σφίγγουν οι κώλοι και διαστρεβλώνουν ειδήσεις τα παπαγαλάκια

Χθες γράψαμε ότι δεν θα πολυασχοληθούμε με παπαριές τύπου "30 πολιτικοί στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ" ή "5 πρώην υπουργοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ πλούτισαν παράνομα" κ.λπ ειδήσεις για το πέο@, μέχρι να αποκαλυφθούν ονόματα, οπότε θα αρχίσουμε να κράζουμε. Ευτυχώς ο εισαγγελέας αποφάσισε να κινηθεί για να μη λέει ο κάθε παπαγάλος την παπαριά του. Έτσι λοιπόν η πραγματική είδηση λέει ότι ο εισαγγελέας θα διερευνήσει αν υπάρχει η όχι λίστα με ονόματα πολιτικών (και συγκεκριμένη λίστα δεν υπάρχει όπως είπε ο Στουρνάρας πριν λίγο στη Βουλή):

Χτες, με παραγγελία του προς τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Παντελής, ζήτησε να διεξάγει κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για να διερευνήσει αν υπάρχει τέτοια λίστα με ονόματα πολιτικών για τους οποίους υπάρχουν ενδείξεις για παράνομο πλουτισμό και για να διαπιστώσει αν υπαρχουν ποινικά αδικήματα.

Ενώ λοιπόν ο εισαγγελέας ζητάει να πληροφορηθεί ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΟΧΙ τέτοια λίστα, ώστε να προχωρήσει σε ανάκριση, οι επαγγελματίες καραγκιόζηδες, για να δικαιολογήσουν τις παπαριές που μας πασάρουν τόσες μέρες, παρουσιάζουν την είδηση τελείως διστρεβλωμένη, θεωρώντας δεδομένη την ύπαρξη της λίστας και λένε ότι ο εισαγγελέας ζήτησε τη λίστα από το ΣΔΟΕ

Μαλακί@@ τούμπανα για βλάκες... Δείξτε μας πρώτα τη λίστα και μετά θα τους κράξουμε όλοι μαζί...