25 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Τζαβάρας ζητάει από άλλους να κινηθούν γρήγορα... ενώ αυτός «πέρα βρέχει» για τον Λούκο και την υβρίστρια του Αθ. Διάκου, Κιτσοπούλου

[Μόλις χθες, ο Τζαβάρας, μας είπε κατάμουτρα ότι δεν κάνει τίποτα για την περίπτωση Λούκου, που συνεχίζει να είναι διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών παρά τις αθλιότητες που προωθούσε το καλοκαίρι με την Κιτσοπούλου να ξεφτιλίζει τον Αθ. Διάκο. Θα κινηθεί όταν κρίνει ότι είναι "κατάλληλες οι συνθήκες" και όχι επειδή θα τον βάλουμε στο "λούκι" εμείς με τις υστερίες μας, που προφανώς, κατά την πάγια τακτική των ΝΔιτών πολιτικών να έχουν γραμένους τους δικούς τους και να γλύφουν την αριστερά, μας θεωρεί γραφικούς για να μην πω μαλάκ@@!
Σήμερα ο ίδιος απαιτεί από δικαιοσύνη και εμπλεκόμενους στη λάσπη της Real News να ξεκαθαρίσουν αμέσως την υπόθεση, γιατί είναι εις βάρος της δημοκρατίας! Ενώ η υπόθεση της υβρίστριας του Αθ. Διάκου μπορεί να περιμένει... τέτοιες αρλούμπες λέτε ρε σαλταδόροι και δίνετε το παράδειγμα στο λαό...]

«Είναι εις βάρος του δημοκρατικού πολιτεύματος. Δε μπορεί να σέρνεται από το 2010, ή από το 2011, μια υπόθεση, η οποία αφορά πολιτικά πρόσωπα, και να μην εκκαθαρίζεται τάχιστα», δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας.

Ο κ. Τζαβάρας σημείωσε ότι όλες οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που είχαν αναληφθεί είχαν στόχο και υπάρχει «εντολή προς τη δικαστική εξουσία, οι υποθέσεις αυτές να εκκαθαρίζονται ταχύτατα, γιατί η δημοκρατία δεν αντέχει -και μάλιστα σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά ο ελληνικός λαός- τέτοιου είδους φημολογίες, σπερμολογίες, μισόλογα, υπονοούμενα, ούτε μπορεί να σταθεί πολίτευμα δημοκρατικό επάνω σε αυτό το κλίμα».