05 Σεπτεμβρίου 2012

Έσκισε το καλσόν του ο Τζαβάρας για το ξεφτίλισμα του Αθ. Διάκου!! Ρε Αντώνη ρίξτου καμιά μπας και συνέλθει...

Το μόνο που βρήκε να πει, ο νάνος αρμόδιος υφυπουργός για το ξεφτίλισμα του Αθ. Διάκου από το Φεστιβάλ Αθηνών, τον Λούκο και την Κιτσοπούλου, είναι ότι πρέπει να προβληθεί η "εθνική μας ταυτότητα"... Σιγά ρε μεγάλε Τζαβάρα, τους έκανες τα μούτρα κρέας!!! Να μην ανεβάζουν έργα ύβρεις και μαλακί@@ δεν μπορούσες να τους πεις;.... αλλά ξέχασα δεν σας επιτρέπει το επίπεδό σας και γι αυτό σας έχουν ξεσκίσει οι αριστεροί...
Την πεποίθηση του ότι οι δραστηριότητες του Φεστιβάλ Αθηνών θα πρέπει να λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους την κοινωνικοοικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και να προωθούν την ελληνική ταυτότητα και τον ελληνικό πολιτισμό , εξέφρασε σήμερα ο υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας.

Παρεμβαίνοντας στα τεκταινόμενα του Φεστιβάλ με τα … έργα και τις ημέρες του επικεφαλής Γ. Λούκου και επιβεβαιώνοντας πλήρως το χθεσινό ρεπορτάζ του parapolitika.gr για τον διασυρμό εθνικών ηρώων σε παράσταση που χρηματοδοτήθηκε από τον συγκεκριμένο φορέα , ανέφερε τα εξής : «Το Φεστιβάλ Αθηνών δεν μπορεί να μη λαμβάνει υπόψη του τις παρούσες κοινωνικές συνθήκες και οικονομικές δυσκολίες που περνά ο λαός μας.

Παρήλθε η εποχή της ευμάρειας. Από τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ πρέπει να προβάλλεται η εθνική μας ταυτότητα και να ενισχύεται η εθνική μας αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι το χρέος όλων όσοι παράγουν πολιτισμό στη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Δεν υπάρχει θέμα προσώπων αλλά ζήτημα νέων τρόπων και αξιών τους οποίους θα χρησιμοποιήσουμε στην παρούσα συγκυρία ώστε να καταφέρουμε να περάσουμε ‘’απέναντι’’».