26 Σεπτεμβρίου 2012

Του τα έχωσε ο Ντινόπουλος κι ο Χατζηνικολάου του έκλεισε το τηλέφωνο!! Έτσι είναι ο Νικολάκης... όποιος δεν γλύφει τρώει πόρτα

Χαμός πριν λίγο στο ραδιόφωνο στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Σε τηλεφωνική συνομιλία, ο Ντινόπουλος δεν έδειξε διατεθειμένος να δεχθεί τις καταγγελίες Χατζηνικολάου για δήθεν μίζες που πήραν οι 3 πρώην υπουργοί της ΝΔ έτσι κουβέντα στην κουβέντα ο Χατζηνικολάου έδειξε τα νεύρα που δείχνει όποιος δεν έχει άλλα επιχειρήματα και έκλεισε το τηλέφωνο του Ντινόπουλου.


Αιτία της έντασης ήταν η παραπληροφόρηση του Χατζηνικολάου ότι τα ονόματα ήταν γνωστά εδώ και δύο χρόνια, από το 2010 και κανένας δεν έλεγε τίποτα, λες και το σημαντικό είναι αυτό και όχι αν οι καταγγελίες έχουν βάση! Το σημαντικό δηλ. είναι να δώσουμε ονόματα στο λαό κι ας μην υπάρχουν αποδείξεις παρανομίας... έτσι πιστεύει και έτσι πράττει ο Νικολάκης για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά.

Φυσικά ο Ντινόπουλος δεν έκανε τον μαλά@@ όπως θα προτιμούσε ο Νικολάκης και του είπε την αλήθεια: Ο Λιβανός στην πρώτη του κατάθεση τον Μάιο του 2010 δεν ανέφερε κανένα όνομα. Τα τρία ονόματα τα ανέφερε σε συμπληρωματική του κατάθεση το Νοέμβριο του 2011...

Εκεί ο Χατζηνικολάου έγινε τούρκος και του έκλεισε το τηλέφωνο, γιατί του χάλαγε τη σούπα ότι "2 χρόνια ήταν γνωστές οι καταγγελίες και τα ονόματα και τα έκρυβαν από το λαό".... μέχρι που ήρθε ο τρισμέγιστος και τα έδωσε βορά μερικές μέρες πριν ψηφιστούν τα νέα μέτρα...

Ο πλήρης διάλογος ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ήταν ο εξής:

«Δεν κατάλαβα κύριε Χατζηνικολάου . Αν κάποιος πολίτης δηλαδή πάει και κάνει μια καταγγελία ότι «ο κ. Χατζηνικολάου είναι κλέφτης», μπορώ μετά εγώ να πάρω την καταγγελία και να τη δημοσιεύσω; Είναι αυτό πρωτοσέλιδο;».

Χατζηνικολάου: «Δεν είναι το ίδιο κύριε. Εδώ η καταγγελία έγινε από μέτοχο της εταιρείας, όχι από κάποιον άσχετο [Ναι αλλά από μέτοχο που βρίσκεται στα δικαστήρια και έχει διαφορές με τον άλλο μέτοχο... για να τα λέμε όλα Νικολάκη]! Και αφορά πολιτικά πρόσωπα, πρώην υπουργούς. Σε κάθε χώρα του κόσμου θα διερευνάτο και θα ήταν πρωτοσέλιδο. Δεν είναι δεοντολογικό αυτό που λέτε».

Ντινόπουλος: «Ε, δεν θα κάνετε εσείς μαθήματα για δεοντολογία...»

Χατζηνικολάου: «Έχετε να μου προσάψετε κάτι; Δεν κατάλαβα; Έχετε; Δεν περίμενα κάτι παραπάνω. Κρίμα, γιατί είστε δημοσιογράφος αλλά μάλλον προτιμήσατε να είστε κομματικό στέλεχος και βουλευτής».

Ντινόπουλος: «Εσύ είσαι δημοσιογράφος-επιχειρηματίας. Δεν σε έχω δει ποτέ στο δρόμο».

Χατζηνικολάου: «Είμαι στο δρόμο 30 χρόνια κύριε. Τόσος πανικός ώστε να βγαίνετε να μου κάνετε προσωπική επίθεση; Τα ίδια είχαν συμβεί από τους άλλους όταν αποκαλύψαμε την υπόθεση Τσοχατζόπουλου. Είστε θλιβερός, δε θα μιλήσω άλλο μαζί σας».