21 Σεπτεμβρίου 2012

Γιούχα και στον Κασιδιάρη από τους τρίτεκνους που δεν τον άφησαν να κάνει δηλώσεις και τον έδιωξαν (βίντεο)

[Για να μη νομίζουν οι Καμμένοι και οι Κασιδιάρηδες ότι είναι στο απυρόβλητο... φυσικά θα μας πούνε το γνωστό παραμύθι: Μα ήταν 5-6 κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ... ναι αλλά όταν αυτά τα κομματόσκυλα αποδοκίμαζαν τον Πάγκαλο ή τον Σιούφα ή έδερναν τον Χατζηδάκη κάποιοι πανηγύριζαν και δεν μίλαγαν για 5-6 κομματόσκυλα αλλά έλεγαν "ο κόσμος αποδοκίμασε τον τάδε"... Εμείς τα γράφαμε από τότε...
αλλά τι περιμένεις από ηλίθιους που συντάχθηκαν μέχρι και με τους αναρχικούς που πήγαν με ρόπαλα στο εστιατόριο που έτρωγε η Ντόρα και έγραφαν "ο κόσμος αποδοκίμασε την Ντόρα"... Τώρα λουστήτε τους και ψάξτε για δικαιολογίες "δεν έγινε έτσι" ή το "βίντεο παραπλανά"...]

Αντέδρασαν οι πολίτες μόλις είδαν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη να βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου οι τρίτεκνοι πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Όταν ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής πήγε να συνομιλήσει μαζί τους, εκείνοι τον αποδοκίμασαν. «Έξω από εδώ», του έλεγαν, «έξω η Χρυσή Αυγή».

Μάλιστα απειλήθηκε και επεισόδιο, με τον Ηλία Κασιδιάρη να απαντά σε διαμαρτυρόμενους «όχι σε μένα αυτά». Παράλληλα οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποκάλεσαν τους συγκεντρωμένους «κομματόσκυλα». Τελικά οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έφυγαν από το σημείο μαζί με τον Ηλία Κασιδιάρη και ευτυχώς ήταν καταλυτική η παρέμβαση του Γκλέτσου (που φαίνεται ο πιο σοβαρός απ' όλους) ο οποίος απομάκρυνε από το σημείο τους δύο βουλευτές της ΧΑ προκειμένου να μην εκτραπούν οι "συζητήσεις".

Νωρίτερα όμως οι πολίτες δεν του είχαν επιτρέψει να κάνει δηλώσεις στις κάμερες, αφού «κάλυπταν» τη φωνή του με σφυρίγματα.