15 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΝΔ ηταν, ειναι και θα παραμεινει αστικο-φιλοευρωπαϊκο κόμμα... όποιος γουστάρει κόκκινες σημαίες, το κουβαδάκι του κι αλλού

ΣΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΚΙ ΟΣΟΙ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ


Είναι απορίας άξιο για ποιο λόγο ο Νίκος Κιουτσούκης δυσαρεστήθηκε, μετά την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να τον διαγράψει από τη ΝΔ. Ένα στέλεχος που διαφωνεί ανοιχτά και κάθετα με την πολιτική του κόμματος του και δε διστάζει να καθυβρίζει και να επιτίθεται στους "ομοϊδεάτες" του δεν είναι δυνατόν να μη διαγράφεται.
Από τη στιγμή που ο κ. Κιουτσούκης θεωρεί εαυτόν δεξιό και πιστεύει ότι πρέπει να μη ληφθούν νέα μέτρα, ο δρόμος για τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι ανοιχτός. Άλλωστε είναι βέβαιο πως τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες και ο πρώην συνοδοιπόρος του στη ΔΑΚΕ, Γιάννης Μανώλης.

Όσο για το Νίκο Κωστόπουλο και τους υπόλοιπους ΔΑΚίτες που παρακαλάνε να τους διαγράψει ο Σαμαράς "γιατί διέγραψε τον αρχηγό τους", η Συγγρού οφείλει να κάνει την επιθυμία τους πραγματικότητα.

Καμία ΔΑΚΕ και κανένας Κιουτσούκης δεν μπορεί και δεν πρέπει να αλλάξει την ταυτότητα της ΝΔ. Πρόκειται για ένα αστικό κόμμα με σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Όποιος γουστάρει κόκκινες σημαίες, απεργίες και έξοδο από το ευρώ, βρίσκεται σε λάθος κόμμα.

topolitikon.blogspot.gr