11 Σεπτεμβρίου 2012

Διαπλοκή Καμίνη με εργολάβους κατήγγειλε ο Κασιδιάρης

Για απευθείας αναθέσεις κατηγόρησε τον Δήμαρχο Αθηναίων σχετικά με τις αποκαταστάσεις των ζημιών από τα επεισόδια


Άστραψε και βρόντηξε κατά του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη πριν από λίγο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας ξεκάθαρα για διαπλοκή με εργολάβους.


Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τις αποζημιώσεις όσων καταστηματαρχών υπέστησαν ζημιές από τα επεισόδια της 12ης Φεβρουαρίου ο κ.Κασιδιάρης με αφορμή κάποιες απευθείας αναθέσεις εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά του δημάρχου Αθηναίων λέγοντας:

"Όταν ακούμε για απευθείας ανάθεση ξέρουμε ότι κάτι ''βρωμάει''. Πόσο μάλλον στο δήμο Αθηναίων του κ.Καμίνη όπου υπάρχει διαπλοκή μεταξύ δήμου και ιδιωτών εργολάβων ιδιαιτέρως στο θέμα της αποκομιδής των σκουπιδιών!" είπε ο κ.Κασιδιάρης.


Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έκανε εκτενή αναφορά και στα πρόσφατα γεγονότα λέγοντας χαρακτηριστικά: "Αν θεωρείτε ότι έχουμε παρανομήσει να πάμε στη δικαιοσύνη. Εμείς παραιτούμαστε από την ασυλία μας. Αν όμως πάμς σε δίκη για αντιποίηση αρχής θα γελάσουν και οι πέτρες. Θα θυμίσει δίκη της δεκαετίας του 60 σε ταινία του Κωνσταντάρα. Αν πάμε εμείς κατηγορούμενοι θα πρέπει να πάνε κατηγορούμενοι και οι ένστολοι των ΜΑΤ που ήρθαν να κάνουν έλεγχο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Αυτά τα γεγονότα οδηγούν το πολίτευμα σε επικίνδυνα μονοπάτια".