19 Σεπτεμβρίου 2012

Είδε εκπροσώπους της ΔΑΚΕ ο Κεφαλογιάννης

Ζήτησαν την παρέμβαση του Κόμματος για μια δικαιότερη κατανομή βαρών... δηλ. να αυξηθεί στα 70 χρόνια η σύνταξη στον ιδιωτικό τομέα για να μην απολυθεί κανένα απ' τα ρεμάλια

Μετά από αίτημα της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.


Η συνάντηση έγινε με την παρουσία του Γραμματέα της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη Κεφαλογιάννη, του Γραμματέα Συνδικαλιστικών Φορέων Φίλιππου Ταυρή και του αν. Γραμματέα Αντώνη Μπιρμπιλή.

Ο Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Δ.Τ. Ηλίας Ηλιόπουλος, ο Γεν. Γραμματέας Ερμής Κασσές και τα μέλη της Ε.Ε. της ΔΑΚΕ Δ.Τ. έθεσαν τα οξυμένα προβλήματα των επιμέρους κλάδων και τομέων δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα περικοπών μισθών και συντάξεων, εφεδρείας, αξιολογήσεων κλπ.

Ζήτησαν την παρέμβαση του Κόμματος για μια δικαιότερη κατανομή βαρών μεταξύ των κοινωνικών ομάδων, την πάταξη της φοροδιαφυγής και τη μέριμνα σε κάθε περίπτωση στους χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους, άνεργους και γενικότερα στις αδύναμες κοινωνικά ομάδες.

Ο Γραμματέας της Π.Ε. της Ν.Δ. και η Γραμματεία Συνδικαλιστικών Φορέων δεσμεύτηκαν να μεταφέρουν τις θέσεις και τις προτάσεις στην κυβέρνηση αναγνωρίζοντας παράλληλα, πλήρως, το ρόλο των εκπροσώπων των εργαζομένων και τη συμβολή τους στη διαμόρφωση προτάσεων δικαιοσύνης στη δύσκολη αυτή οικονομική και άκρως υφεσιακή πραγματικότητα.

parapolitika.gr