24 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Τζαβάρας "πέρα βρέχει" μας ειρωνεύεται κιόλας! "Είμαι αντι-Λουκικός αλλά όχι μ' αυτή την έννοια"...

[Δεν σκοπεύει να διώξει τον άνθρωπο που προωθεί καλλιτεχνικά την αλητήρια που ξεφτιλίζει τον Αθ. Διάκο!!! Δεν θα τον διώξει, λέει, επειδή τον πιέζουμε και δεν του αρέσει να μπαίνει σε "λούκια" που του επιβάλλουν άλλοι!! Ωραία ας περιμένει λοιπόν τον "κατάλληλο χρόνο"... το ίδιο θα κάνουμε και εμείς όταν έρθει η ώρα των εκλογών...]

Νέα παρέμβαση για την υπόθεση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας μιλώντας στο ιντερνετικό ραδιόφωνο του Zougla.gr .
Όταν τον ρώτησαν αν είναι αντί – Λουκικός με αφορμή την παράσταση του Αθανασίου Διάκου , απάντησε : «Ναι, είμαι αντι – Λουκικός όχι όμως με την έννοια που αποδίδετε στον χαρακτηρισμό. Είμαι αντίθετος σε όποιο … λούκι προέρχεται από τα πολιτιστικά καρτέλ , είτε από οποιαδήποτε άλλα καρτέλ που προσπαθούν να με αναγκάσουν να πάρω μιαν απόφαση για πράγματα που δεν έχει έλθει ακόμη η ώρα τους, είτε δεν προέρχονται από ψύχραιμη στάθμιση των πραγματικών δεδομένων». Η αλήθεια είναι ότι ο Τζαβάρας έχει σκοπό να τον αντικαταστήσει όταν η χρονική συγκυρία το επιτρέψει . Μόνο που όσοι δεν τον ξέρουν καλά , είναι ευνόητο ότι αδυνατούν να καταλάβουν ότι δεν υποκύπτει σε πιέσεις.