20 Σεπτεμβρίου 2012

Αστεία απάντηση Κασιδιάρη για τη σημαία: Συγκρίνει τον εαυτό του με τους "δοσίλογους", τους "προδότες" κ.λπ της ΝΔ που τη χρησιμοποιούν σε συγκεντρώσεις (βίντεο)

[Ναι ρε παλικάρι μου, επειδή οι "αλήτες, οι προδότες, οι δοσίλογοι, οι προσκυνημένοι, οι υπάλληλοι των τραπεζιτών, οι νεοταξίτες" κ.λπ. της ΝΔ την κρατάνε στις συγκεντρώσεις της πρέπει εσύ να την κρατάς σαν σκουπόξυλο; Συγκρίνεις δηλ. τον εαυτόν σου με αυτούς τους "δοσίλογους";Απαπαπα!
Επειδή την κάνουν αυτοί τη μαλακία πρέπει να την κάνεις και εσύ; Εσυ σε τι διαφέρεις από αυτούς; Τελικά δεν μας είπες: Θα συνεχίσετε, άσχετα με το τι κάνουν οι προδότες της ΝΔ, να κρατάτε τη σημαία σαν σκουπόξυλο και ρόπαλο για να πλακωθείτε με τα ΜΑΤ και τους λοιπούς;]

Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν άφησε να πέσουν κάτω όσα σωστά καταλόγισε στη Χρυσή Αυγή ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Κυριαζίδης, για τη σημαία. Προσκόμισε δε και φωτογραφίες από συγκέντρωση της Ν.Δ., στις οποίες, όπως ανέφερε, η σημαία είναι πεταμένη κάτω... μέσα στην υπερβολή του είπε και ότι δόθηκε σε πακιστανούς (λες και η ΝΔ βάζει τους γύφτους να πουλάνε σημαιάκια στις συγκεντρώσεις....).