11 Σεπτεμβρίου 2012

Βίντεο: Δελφίνι σε ερωτικό ντελίριο προσπαθεί να βιάσει δύτη!

Ενα από τα άγνωστα χαρακτηριστικά των δελφινιών είναι ότι ελκύονται ερωτικά από τους ανθρώπους. Σε ένα βίντεο που δημοσιοποίησε ο φωτογράφος Μίκαελ Μάες βλέπουμε ένα δελφίνι με το όνομα Στίνκυ να προσπαθεί να έχει ερωτική σχέση με δύτη.

Δεν πρόκειται όμως για τρυφερό ζώο. «Είναι ένα άγριο ζώο που μπορεί να μεταμορφωθεί σε μηχανή θανάτου» δήλωσε ο φωτογράφος και πρόσθεσε ότι το δελφίνι Σκίνκυ θα μπορούσε να βυθίσει τον δύτη στο βάθος του ωκεανού και να τον σκοτώσει, πάνω στον ερωτικό του παροξυσμό.

Πρόκειται για ένα αρσενικό δελφίνι στα Νησιά Κάιμαν που ξέκοψε από το κοπάδι του και αναζητά ερωτικό σύντροφο, εξηγούν οι κάτοικοι στο Huffington Post. Τα αρσενικά δελφίνια είναι γνωστά για την σεξουαλική παρορμητικότητά τους και το γεγονός ότι συνδιάζουν εναλλάξ ερωτικές σχέσεις ομοφυλόφιλες και ετερόφυλες.

Ενώ έχουν καταγραφεί περιπτώσεις δελφινιών που βιάζουν άλλα δελφίνια, αρσενικά και θηλυκά αλλά και ανθρώπους (!) Μάλιστα τα αρσενικά δελφίνια είναι σε θέση να συνεργαστούν με άλλα αρσενικά προκειμένου να βιάσουν μαζί τα θηλυκά και είναι γνωστά ότι σκοτώνουν τα παιδιά τους.

Αν συναντήσετε ένα μοναχικό δελφίνι με το όνομα Στίνκυ μην μπείτε στο νερό, γράφει χαριτολογώντας το Huffington Post. Αυτά τα ζώα ζυγίζουν 225 κιλά τουλάχιστον και αν σας επιλέξουν ως «ερωτικό σύντροφο» τότε κινδυνεύει η ζωή σας, αναφέρει το δημοσίευμα.

Μια παρόμοια ιστορία έζησε η διάσημη ηθοποιός Τζέσικα Αλμπα, η οποία έπαιξε στη δημοφιλή σειρά Φλίπερ για δύο χρόνια. Πολλές φορές έχει αφηγηθεί τον τρόμο που της προκαλούσαν τα αρσενικά δελφίνια που μεταμορφωνόταν σε σεξουαλικά τέρατα. Η Αλμπα εξομολογήθηκε ότι ζήτησε να υπάρχουν θηλυκά δελφίνια για να μπορεί να συνεχιστεί το γύρισμα της σειράς.

iefimerida.gr