12 Σεπτεμβρίου 2012

κ. Δένδια έχεις ξεχάσει να ανανεώσεις τις άδειες των λαθραίων της Υπατίας

Για να δούμε αν θα υπάρξει τέτοιος στόκος αξιωματούχος που θα ανανεώσει τις άδειες των παρανόμων του ΣΥΡΙΖΑ!!

Καμιά απάντηση ακόμα για την ανανέωση των βεβαιώσεων των 300 πρώην απεργών πείνας

Αθήνα, 11-9-2012

Από τις 13 Σεπτέμβρη, οι 300 πρώην απεργοί πείνας της Υπατίας και της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να ανανεώσουμε τις βεβαιώσεις αναβολής της απομάκρυνσης. Τις βεβαιώσεις αυτές, που αποτελούν το μοναδικό νομιμοποιητικό έγγραφο για τη διαμονή μας στην Ελλάδα, τις ανανεώνουμε κάθε έξι μήνες.

Οπως κάναμε και τα προηγούμενα εξάμηνα, απευθυνθήκαμε έγκαιρα στην Υποδιεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, προκειμένου να ρυθμίσουμε τις πρακτικές λεπτομέρειες της προσέλευσής μας. Ενώ, όμως, τις προηγούμενες φορές είχαμε έγκαιρα την απάντηση και στη συνέχεια κανονίζαμε τη διαδικασία, ώστε μέσα σε δυο-τρεις μέρες να έχουμε τελειώσει όλοι, χωρίς εκνευρισμούς και ταλαιπωρία, τώρα έχουμε φτάσει στις 11 Σεπτέμβρη και απάντηση ακόμα δεν υπάρχει από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Λογικό είναι να υπάρχει ανησυχία ανάμεσα στους πρώην απεργούς πείνας και σκέψεις μήπως σχεδιάζεται η κατάργηση του δικαιώματός μας αυτού, το οποίο το κατακτήσαμε βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή και την υγεία μας και μετά από συμφωνία αντιπροσωπείας μας με τέσσερις υπουργούς της κυβέρνησης.

Ζητάμε να υπάρξει άμεσα απάντηση, ώστε από αύριο οι πρώην απεργοί πείνας ν’ αρχίσουν να προσέρχονται στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές για να ανανεώσουν τις βεβαιώσεις τους, όπως απρόσκοπτα γινόταν μέχρι τώρα.

https://athens.indymedia.org/