17 Σεπτεμβρίου 2012

Έγκυος το call girl του Ρούνεϊ: Μπαλοτέλι και ένας νάνος οι πιθανοί πατέρες [εικόνες]

Έξι μηνών έγκυος είναι η Τζένι Τόμπσον, το γνωστό call girl με το οποίο απατούσε την έγκυο γυναίκα του ο Ρούνεϊ. Σύμφωνα με όσα λέει η ίδια στην εφημερίδα Sun, ο Μάριο Μπαλοτέλι και ο Τζος Μπένετ (έπαιζε τον νάνο στα Χάρι Πότερ) θα πρέπει να ανησυχούν περισσότερο για τα αποτελέσματα του τεστ DNA.

Πάνω από 100 άντρες έχουν απολαύσει τα κάλλη της 23χρονης πρώην escort (με «ταρίφα» 1600 ευρώ την ώρα) το διάστημα της σύλληψης. Η ίδια όμως -στην συνέντευξη που έδωσε στην Sun- φαίνεται να μειώνει την λίστα των υποψήφιων πατεράδων σε μόλις πέντε, οι οποίοι «πρέπει να βγάλουν τα κομπιουτεράκια και να αρχίσουν τους υπολογισμούς».



Πιο πιθανός υποψήφιος φαίνεται να είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι, με τον οποίο η Τζένι έκανε σεξ πέντε φορές πίσω από την πλάτη της τότε συντρόφου του Ραφαέλα Φίκο. Μάλιστα όχι μόνο τον χαρακτήρισε ως έναν από τους 10 καλύτερους εραστές που είχε στην ζωή της, αλλά φαίνεται να εντυπωσιάστηκε από το χιούμορ και την εξυπνάδα του.



Ουσιαστικά ο μόνος για τον οποίο μετάνοιωσε είναι ο Τζος Μπένετ, ο νάνος γνωστός από το τηλεοπτικό Secen Dwarves και τις εμφανίσεις του στα Χάρι Πότερ, τον οποίο συνάντησε ένα βράδυ στο Μάντσεστερ.



Ενώ εκτός κινδύνου (αφού η σχέση τους έλαβε χώρα το 2009) είναι ο Γουέιν Ρούνει ο οποιός είχε πάθει τέτοια ψύχωση μαζί της που έβγαινε κρυφά τα βράδια από την βίλα του για να την συναντήσει. Και μάλιστα την εποχή που η γυναίκα του ήταν πέντε μηνών έγκυος.