26 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ-ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ILLUMINATI

 Αντιγράφω από το "ΕΓΚΥΡΟ" PARAPOLITIKA.GR:

"Μυστικοπάθεια" και "κλειστές πόρτες" έχουν αρχίσει να γίνονται συνήθεια στο ΓΕΣ

Μία περίεργη τακτική «μυστικοπάθειας» φαίνεται πως επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο Γενικό Επιτελείο Στρατού και δεν ξέρουμε που να την αποδώσουμε, καθώς πραγματοποιούνται επετειακές εκδηλώσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μεταξύ «γνωστών και μη εξαιρετέων».

Πριν λίγες μέρες γιορτάστηκαν από τη Διεύθυνση Διαβιβάσεων του ΓΕΣ στο Χαϊδάρι τα 50 χρόνια του Όπλου των Διαβιβάσεων σε μία σεμνή τελετή, όπου μεταξύ άλλων επιδείχθηκαν και όλα τα σύγχρονα συστήματα που διαθέτει το Όπλο, μεταξύ των οποίων και τα μη επανδρωμένα αεροπορικά οχήματα αναγνωρίσεως. Την εκδήλωση την πληροφορηθήκαμε εκ των υστέρων και σε αυτήν συμμετείχαν καμιά δεκαριά εν ενεργεία και αποστρατεία στρατηγοί και διατελέσαντες διευθυντές του Όπλου.

  Αντιγράφω τώρα και από την επίσημη ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

      Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε στην Σχολή Διαβιβάσεων, στο Στρατόπεδο «Καραϊσκάκη Α» στο Χαϊδάρι Αττικής, τελετή για τον εορτασμό των 66 ετών από την συγκρότηση του Όπλου των Διαβιβάσεων παρουσία του Α’ Υπαρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου κ. Νικολάου Ταμουρίδη, του Σεβασμιότατου κ.κ. Αλεξίου Μητροπολίτη Νικαίας, των Διευθυντών Διευθύνσεων Όπλων και Σωμάτων του Γενικού Επιτελείου Στρατού καθώς και αποστράτων Αξιωματικών του όπλου των Διαβιβάσεων. Για να βρείτε πληροφορίες για το Όπλο των Διαβιβάσεων πατήστε εδώ.

   Λοιπόν έχουμε και λέμε.

   - Δεν εορταζόντουσαν τα 50 χρόνια,αλλά τα 66 χρόνια της συγκροτήσεως του όπλου των ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ.
   - Ένας εν ενεργεία Αντιστράτηγος παρέστη,ο Α'Υπαρχηγός ΓΕΣ εκπροσωπώντας τον Αρχηγό ΓΕΣ.Οι υπόλοιποι "αντιστράτηγοι"ήταν 2-3 απόστρατοι ,καθότι όπως είναι γνωστό οι αξιωματικοί των Διαβιβάσεων φθάνουν το πολύ μέχρι το βαθμό του Υποστρατήγου( εξαίρεση αποτελούν 2-3 ,που έφθασαν μέχρι το βαθμό του Αντιστρατήγου τα 66 αυτά χρόνια.)
  - Δεν υπήρχε καμιά μυστικοπάθεια ,αφού αυτοί που έπρεπε να το ξέρουν ,το γνώριζαν 20 ημέρες πριν.
  - Η τελετή αυτή γίνεται κάθε χρόνο και δεν είναι ανοιχτή στο κοινό,αφού δεν αφορά το ευρύ κοινό
  - Καλά κάνουν και δεν καλούν δημοσιογράφους γιατί είτε θα έρθουν και θα γράφουν ΠΑΠΑΡΙΕΣ.,η, μπορεί να αρπάξουν καμιά φάπα από τον κόσμο που δεν τους πολυχωνεύει αυτόν το καιρό.


   Σας παραθέτω και μια φωτογραφία από τους  ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ.
     ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ.
    ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ