09 Σεπτεμβρίου 2012

Καβγάς Μουρούτη - Παππά στο twitter για τους αστυνομικούς

Πολλοί εξεπλάγησαν από το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε αλληλέγγυος με την προσπάθεια των αστυνομικών να αποτρέψουν νέα μείωση των αποδοχών τους. Προφανώς ένας από εξ αυτών είναι και ο Γιώργος Μουρούτης, διευθυντής στο γραφείο τύπου του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.


«Έχει πλακα ο ΣΥΡΙΖΑ που ζητά αυξήσεις για τους ενστόλους που με το πρόγραμμά του θα τους αφοπλίσει και θα τους καταργήσει!!!», έγραψε στο twitter ο κ. Μουρούτης.

«Δεν αντέχεις χωρίς ένα κραυγαλέο ψέμα την ημέρα. Κρίμα», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Νίκος Παππάς, στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα.

Στη συνέχεια, ο κ. Μουρούτης απάντησε στον κ. Παππά, γράφοντας και πάλι στο twitter: «Έχω να κάνω σοβαρότερα πράγματα Σάββατο βράδυ από το να ξεσκονίζω τα προγράμματά σας».



Οι κύριοι Μουρούτης και Παππάς συχνά πυκνά, σχεδόν σε καθημερινή βάση, συνομιλούν μέσα από το twitter κκαι διασταυρώνουν τα ξίφη τους με σύντομα μηνύματα. Αλλωστε έχουν παρελθόν στην αντιπαράθεση, αφού ως στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού (ο κ. Μουρούτης) και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης (ο κ. Παππάς) είχαν πολλές φορές διαφωνήσει δημοσίως μέσα από το twitter για πολλά θέματα, όπως για παράδειγμα το περίφημο προεκλογικό debate που υποτίθεται ότι ήθελαν να διεξαχθεί τόσο ο κ. Σαμαράς όσο και ο κ. Τσίπρας, όμως ποτέ δεν έγινε.