19 Οκτωβρίου 2012

Μιχαλακόπουλος: Καλώ τους Χρυσαυγίτες να τιμήσουν την 28η Οκτωβρίου χωρίς να δοθεί η παραμικρή αφορμή (βίντεο)

Στα σενάρια που θέλουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής να παραιτούνται προκειμένου να οδηγηθούμε σε επαναληπτικές εκλογές, απάντησε ο γγ της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, μέσα από τηλεοπτική του εμφάνιση την Πέμπτη στο Kontra Channel.

«Αυτό δεν το αποκλείουμε. Θα είναι σε όλες τις περιφέρειες, θα είναι σε μία περιφέρεια, δεν το αποκλείουμε. Το σίγουρο είναι ότι θα καταψηφίσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ στην επισήμανση ότι πιθανές παραιτήσεις θα είχαν ως αποτέλεσμα τη διεξαγωγή νέων εκλογών στις περιφέρειες που θα μείνουν κενές οι βουλευτικές έδρες ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε: «Αν μας ανοίξουν την όρεξη να τους κάνουμε κανένα καψόνι γιατί όχι;»

Παράλληλα, ο κ. Μιχαλολιάκος απέστειλε «πρόσταγμα» προς όλους τους οπαδούς της Χρυσής Αυγής, καλώντας όλους τους Χρυσαυγίτες να δείξουν πειθαρχία την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου, ώστε μην δημιουργηθεί το παραμικρό στις παρελάσεις.

«Η εθνική εορτή είναι πάνω από όλους και από όλα. Καλώ τους Χρυσαυγίτες να τιμήσουν την γιορτή χωρίς να δοθεί η παραμικρή αφορμή» είπε χαρακτηριστικά ο γραμματέας του κόμματος.

Εκτός από τα παραπάνω, ο κ. Μιχαλολιάκος εξέφρασε, μεταξύ άλλων, την άποψη ότι η Ρωσία αποτελεί φυσικό μας σύμμαχο και θα πρέπει να γίνει ξανά προσέγγιση.