29 Οκτωβρίου 2012

Επιμένει ο αποτυχημένος επικοινωνιολόγος να εκθέτει τον Σαμαρά και να προωθεί στο ΑΠΕ τον ΠΑΣΟΚο ξάδερφο του Παπουτσή

Ορισμένοι παρατρεχάμενοι του Α Σαμαρά, φαίνεται αντί να τον προστατεύουν , ως όφειλαν, τον εκθέτουν για δικούς τους λογούς ή για λογούς που έχουν να κάνουν με συμφέροντα φιλών τους.
Για παράδειγμα η περίπτωση της νέας ηγεσίας του κρατικού Αθηναϊκού Πρακτορείου.
Αφού για πολύ καιρό δεν έδιναν το πράσινο φως στον αρμόδιο υφυπουργό Σίμο Κεδικογλου να τελειώνει με τον κολλητό του ΓΑΠ πρώην Πρόεδρο, τώρα άρχισαν να προωθούν για την θέση ξάδελφο του Παπουτσή, με περίεργο παρελθόν.

Ο συγκεκριμένος μάλιστα, αν και ευεργετήθηκε από τον Α Σαμαρά (επί υπουργίας του στο υπ. Εξωτερικών λέω. Και σταματώ εδώ…….) δεν παρέλειψε να γράφει διάφορα αισχρά εναντίον του (πχ ρωτήστε αυτούς που δούλευαν και δουλεύουν στο Ποντίκι. Αυτοί γνωρίζουν…). Kαι βέβαια έχει κάνει όλες τις περίεργες δουλειές του Χ Παπουτσή (άλλα και ορισμένων άλλων…). Γι αυτό δεν είναι μόνον κόκκινο πανί για το μισό υπουργικό συμβούλιο και την ΝΔ άλλα και για το Βενζόλιο ΠΑΣΟΚ.
Κι όμως ο συγκεκριμένος, φαίνεται πως επειδή το σαιτ που άνοιξε με άλλον …επαρχιώτη δημοσιογράφο που πέρασε και από την ΕΡΤ άλλα εκδιώχτηκε για σεξουαλική παρενόχληση τηλεπαρουσιάστριας…, δεν βγάζει λεφτά , αποφάσισε να πάρει μια αργομισθία.
Και έτσι , έβαλε τον κολλητό του επικοινωνιολόγο που δουλεύει στο Μαξίμου (με τον όποιο δούλευαν παλιά σε διαφημιστική εταιρεία πασοκου λαμογιο, που της βάρεσε και κανόνι στην αγορά) να πάει στο ΑΠΕ., έστω κι αν δεν έχει λένε τα προσόντα.
Για να ξεπεράσει μάλιστα τις αντιδράσεις , που είναι τεράστιες, από την μια έβαλε να γράφουν ότι είναι φίλος του Αντώνη Σαμαρά από το ….1985 και από την άλλη ότι τον παρακαλά ο πρωθυπουργός να πάρει την θέση.
Βιάστηκε μάλιστα να το διαδώσει και έτσι , οι πληροφορίες άρχισαν να γράφονται στα συνεργαζόμενα με αυτόν μπλοκ, μόλις ξεκίνησε ο διαγωνισμός. Έτσι, τώρα αν τοποθετηθεί αναμένονται όχι μόνον ενστάσεις άλλα και ερωτήσεις στην Βουλή….
Καημένε Σαμαρά , με ποιους έχεις μπλέξει…
Το χειρότερο πάντως είναι ότι ήδη υπάρχει μεγάλη αντίδραση και στο ΑΠΕ, μια και πολλοί ξέρουν περί ποιου πρόκειται άλλα και σε ΝΔ αφού δεν αντέχουν πια να χρεώνονται ως κόμμα επιλογές που γίνονται στο παρασκήνιο και όχι μόνον δεν είναι ιδεολογικά κοντά τους άλλα είναι και αποτυχημένες…
Και μάλιστα όσοι θέλουν να τον επιβάλλουν, άλλα και ο ίδιος , έχουν ξεφύγει. Για παράδειγμα, έβαλαν να γράψει εφημερίδα της Κυριακής, ότι …τελικά ειπε το ναι , γιατί τον παρεκάλεσε λέει προσωπικά ο πρωθυπουργός και δεν μπορούσε να πει όχι….
Μήπως κάποιοι ξεφτιλίζουν τον πρωθυπουργό για δικό τους συμφέρον;
Βέβαια, το κείμενο υπογράφει ο κ. “Φανούριος” που όσοι ξέρουν λένε ότι είναι ο… επαρχιώτης συνεταίρος του στο site Ο όποιος , λένε, έχει βάλει και αυτός υποψηφιότητα για την θέση….. Προφανώς για ξεκάρφωμα….

Αναρωτιέμαι, ο Σίμος Κεδίκογλου που όπως φαίνεται δεν τον θέλει, δεν ανοίγει πια καθόλου το στόμα του; Ούτε για θέμα της αρμοδιότητας του; Τόσο πολύ φοβάται τα υπόγεια του Μαξίμου;….. Και θα αφήσει να βάλουν και εκεί ΠΑΣΟΚο πάλι και μάλιστα φίλο του Προέδρου που έκανε τα πάντα για να τον διώξει; Τέτοια ξέφτια πια για υπουργός

Ο Δ Σταμάτης , που και αυτός ξέρει και έχει αντιρρήσεις τι λέει; Γιατί αφήνει να ξεφτιλίζουν τον πρωθυπουργό;
Και κάτι τελευταίο. Έκτος από τα τυπικά προσόντα του υποψήφιου που μάλλον είναι πρόβλημα , φαίνεται πως υπάρχουν και άλλες τυπικές παρατυπίες, που όπως λέει και ο ΠΡΩΗΝ Πρόεδρος, θα οδηγήσουν στο να βγει άκυρη η προκήρυξη και θα έχουμε όχι μόνον ένα μήνα καθυστέρηση άλλα και γελοιοποίηση όλων…. Προς μεγάλη χαρά του κολλητού του ΓΑΠ πρώην Πρόεδρου. Καημένη ΝΔ τι τραβάς

ΥΓ. Απορία πάντως υπάρχει ακόμα και στο Μ Μαξίμου, γιατί site που πρόσκειται στον πρώην Πρόεδρο του ΑΠΕ επί ΝΔ και μέχρι τώρα έλεγε πολλά για το πρακτορείο, τις τελευταίες μέρες έγραψε ύμνο για τον συγκεκριμένο ξάδελφο του Παπουτσή υποψήφιο.
Υπάρχει κάποια συμφωνία για καμιά εκκρεμότητα και ποια;
Πάντως ακόμα και αυτό το site προειδοποιεί …εκείνη (το θηλυκό Κασιδιάρη δηλαδή) στο ΑΠΕ που δηλώνει πολύ φίλη του υποψήφιου, να μαζευτεί γιατί τα πράγματα δεν είναι απλά…. Eξάλλου φίλη δήλωνε και των δυο πρώην πρόεδρων, στους όποιους κάρφωνε τους πάντες και τώρα τους βρίζει ως αχρήστους και διπρόσωπους…
Ας πρόσεχαν και αυτοί, ο ένας που την έσωσε προσλαμβάνοντας την και κάνοντας την ξανά δημοσιογράφο και ο άλλος που την έκανε αρχισυντάκτη, άγνωστο γιατί… Ίσως για να τους καρφώνει ολους τους άλλους….