27 Οκτωβρίου 2012

Πισώπλατο μαχαίρωμα δικαστών στην Κυβέρνηση: Εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης του Βαξεβάνη για τη δημοσιοποίηση της λίστας!!!!

[Τελικά οι δικαστές δεν ξεχνούν ότι η κυβέρνηση έβαλε χέρι στους παχυλούς μισθούς τους!

Ως γνωστό στην Ελλάδα όπου ο λαϊκισμός ανθεί, και αυτή την ύποπτη κίνηση της δικαιοσύνης θα την χρεωθεί η Κυβέρνηση Σαμαρά. Ήδη οι ηλίθιοι έχουν αρχίσει να λένε ότι η κυβέρνηση θέλει να συγκαλύψει τη λίστα!! Λες και η λίστα δεν έχει αναρτηθεί μέχρι και στην τελευταία ιστοσελίδα. Βέβαια θα συνεχίσουν να λένε ότι θέλουν μιας και ποτέ δεν θα βρεθεί ούτε ο Βαξεβάνης θα πει ποιος του έδωσε τη λίστα...
άλλωστε ο Βαξεβάνης έχει ήδη καλυφθεί λέγοντας ότι του την έστειλαν ανωνύμως σε στικάκι με φάκελο.

Το μόνο που καταφέρνει η δικαιοσύνη είναι να πλήττει την αξιοπιστία της κυβέρνησης και να ηρωοποιεί τον Βαξεβάνη. 

Το ότι το ένταλμα σύλληψης εξυπηρετεί άλλους σκοπούς γίνεται ολοφάνερο από το ότι εκδίδεται 24 ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της λίστας... δηλ. 24 ώρες το σκεφτόντουσαν και απόψε αποφάσισαν να κάνουν ήρωα τον Βαξεβάνη;]

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η αστυνομία γνωστοποιεί ότι καταζητείται ο Κώστας Βαξεβάνης, εκδότης του περιοδικού HOTDOC, στο οποίο δημοσιεύονται τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, διενεργούνται έρευνες από την Ελληνική Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του εκδότη του περιοδικού HOTDOC., όπου δημοσιεύονται ονόματα της Λίστας Λαγκάρντ.

Με τέτοιες ηλιθιότητες της Δικαιοσύνης έχει άδικο ο Βαξεβάνης να γράφει:

Απολύτως αναμενόμενη κίνηση, λόγω των ονομάτων που περιλαμβάνονται σε αυτή. Δεν είναι βέβαια ο Τράγκας που προκάλεσε την εισαγγελική παρέμβαση, αλλά οι πραγματικά ισχυροί, αθόρυβοι επιχειρηματίες, που περιλαμβάνονται σε αυτή και ...δεν τους αρέσει καθόλου να γίνεται ντόρος με το όνομά τους. Είναι ονόματα που κανείς δεν τολμά να πιάσει στο στόμα του....Αυταπάγγελτη δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας υπηρεσίας ημέρα Σάββατο, λίγες ώρες αφού κυκλοφόρησε το HOT DOC που δημοσιεύει τη λίστα Λαγκάρντ με τα 2.059 ονόματα ελλήνων που διατηρούσαν λογαριασμούς στην ελβετική HSBC στο δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Η Δικαιοσύνη που για τρία χρόνια κωλυσιεργεί, κάνει τα στραβά μάτια και παρακολουθεί νωχελικά σαν απλός παρατηρητής την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας με κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης, να πετούν ο ένας στον άλλο το μπαλάκι των ευθυνών εκπλήσσει για μία ακόμη φορά, με τα «αντανακλαστικά» της.

Πρόκειται για προκλητική δίωξη στο πρόσωπο ενός δημοσιογράφου που τόλμησε να δημοσιεύσει μέσω του περιοδικού του, ονόματα ανθρώπων που κρατούνταν όμηροι εκβιασμών και λασπολογίας. Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι επικαλούνται προσωπικά δεδομένα, την ώρα που η συναλλαγή με την οποιαδήποτε τράπεζα γίνεται δημόσια. Επειδή σεβόμαστε ούτως ή άλλως το δικαίωμα του καθενός να διατηρεί λογαριασμό γι αυτό και ενσυνείδητα δεν δημοσιεύσαμε, αν και τα έχουμε στη διάθεσή μας, τα ποσά που περιέχονται στους εν λόγω λογαριασμούς.

Η πρόκληση δε είναι ακόμη μεγαλύτερη, γιατί η Δικαιοσύνη για μία ακόμη φορά αντί να στραφεί εναντίον αυτών που λασπολογούν-εκβιάζουν-κοροϊδεύουν έναν λαό στρέφονται κατά εκείνων που επιδιώκουν με αξιοπρέπεια την αλήθεια.