02 Οκτωβρίου 2012

Τι απαντά ο Άρης, και έχει απόλυτο δίκιο, στον Πολύδωρα

"Εγώ δεν διόρισα κανέναν συγγενή μου" λέει ο βουλευτής
 

Με συνέντευξη του ο Αρης Σπηλιωτόπουλος απάντησε στις διαρροές για την περιβόητη λίστα των "32" ενώ εξήγησε πως δεν μπορει να καταλάβει πως κάποιος με μια ανώνυμη καταγγελία να μπορεί να εμπλέκει οποιονδήποτε σε μια λίστα που δε υπαρχει επίσημα οπως υποστηρίζει το ΣΔΟΕ .


Πάντως ο πρώην υπουργός πήγε τη συζήτηση παραπέρα και απάντησε και στο Βύρωνα Πωλύδωρα αφού είπε πως έχει κοντινούς συγγενείς που μπορεί να είναι πικραμένοι επειδή δεν τους διόρισε στη Βουλή ή το δημόσιο .

Συγκεκριμενα ο Αρης Σπηλιωτόπουλος είπε : "Ποιος προέβλεψε αυτή τη διαδικασία, οιοσδήποτε να μπορεί με ένα ανώνυμο τηλέφωνο … ο πικραμένος γείτονας… ο πικραμένος συγγενής… Ξέρετε πόσους πικραμένους συγγενείς έχω εγώ; Δεύτερα, τρίτα ξαδέρφια που ήθελαν να τα διορίσω στη Βουλή και δεν διόρισα ποτέ κανένα;"

"Όταν η διαδικασία μιλάει για το ανώνυμο δεν γνωρίζουμε αν αυτή η καταγγελία έγινε ή δεν έγινε. Εάν δεν μπορούμε να αποδείξουμε αν έγινε ή δεν έγινε τότε προφανώς εμφιλοχωρεί η υπόθεση σκοπιμότητας και προφανώς η σκοπιμότητα εδώ είναι προφανής. Να αποπροσανατολίσει και να σκιάσει μια προσπάθεια που κάνει η ελληνική κυβέρνηση να εκταμιεύσει τη δόση και κυρίως να διασφαλίσει τη θέση μας στην ευρωζώνης"