26 Οκτωβρίου 2012

Λάσπη εναντίον Παπαγεωργόπουλου από τους πρασινοφρουρούς του ΑΠΕ... αργότερα δήθεν διόρθωσαν αλλά η λάσπη έμεινε

Το υπό διάλυση ΑΠΕ, στο οποίο συνεχίζει να κάνει τον Πρόεδρο ο πρασινοφρουρός Μάτσικας, με τον ΠΑΣΟΚο ξάδερφο του Παπουτσή, Α. Σκυλάκο, να διαρρέει ότι θα είναι ο επόμενος Διευθυντής, χθες μετέδωσε μία ψευδή είδηση από τη δίκη που γίνεται στη Θεσσαλονίκη για την υπεξαίρεση, με κατηγορούμενους τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, τρεις τέως αντιδημάρχους, τον τέως ΓΓ και υπαλλήλους. Έγραψε ότι...
"μία υπάλληλος κατέθεσε ότι ο Παπαγεωργόπουλος διασκέδαζε στα μπουζουκτσίδικα του Σαξώνη".

Ο αντίκτυπος ήταν τεράστιος. Δεκάδες σάιτς και μπλογκς ανέβασαν την είδηση του ΑΠΕ. Αμέσως δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι ο Παπαγεωργόπουλος λέει παπαριές όταν εδώ και χρόνια ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει ούτε κατ' όψιν τον καταχραστή, πλαστογράφο και πρώην υπάλληλο του Δήμου.

Οι του ΑΠΕ κάποια στιγμή, αργά το απόγευμα κατάλαβαν την πατάτα τους και έκαναν την παρακάτω διόρθωση:
. "Στο μεταξύ, σε χθεσινό τηλεγράφημα (αρ. 11893070) μεταδόθηκε εκ παραδρομής ότι η μάρτυρας Φ. Καμπάκη κατέθεσε ότι είδε τον Β. Παπαγεωργόπουλο να διασκεδάζει στο μπουζουξίδικο (Μπουμ) του Π. Σαξώνη. Προς αποκατάσταση αναφέρουμε το ακριβές περιεχόμενο της τοποθέτησης της συγκεκριμένης μάρτυρος: «Εμένα μου είχε πει ο Σαξώνης ότι είχε τον δήμαρχο στο Μπουμ. Δεν ξέρω όμως αν έλεγε αλήθεια».
Κανείς φυσικά δεν μπορεί να περιμένει ότι η διόρθωση αυτή θα γίνει σε όλα τα ΜΜΕ που δημοσίευσαν σήμερα την χθεσινή ψευδή είδηση του ΑΠΕ.

Το κακό έγινε. Ποιος θα το καταλάβει όμως;