08 Οκτωβρίου 2012

Όπλο μέσα σε εστιατόριο έβγαλε ο αδελφός του Ηλία Κασιδιάρη

[Καλά ο καθένας λέει ότι θέλει... Το πρωί η είδηση έλεγε ότι απλά είχε μαζί του ένα όπλο σκοποβολής και κάποιος Αστυνομικός τον είδε και τον πήγε στο Τμήμα γιατί, αν και είχε άδεια απαγορεύεται να το κουβαλάει μαζί του. Πριν από λίγο ο Αλαφούζος έγραφε ότι απείλησε "πιθανώς αλλοδαπό"... δηλ. τι θα πει "απείλησε"; "Απείλησε" να τον καθαρίσει; Και εμείς πρέπει να το πιστέψουμε; Τέλος πάντων διαβάστε τι γράφει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:]

Πρωταγωνιστής σε καυγά που σημειώθηκε στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης ήταν ο αδελφός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, Αναστάσιος, o οποίος υπηρετεί στις Ένοπλες Δυνάμεις και συγκεκριμένα ως ανθυπολοχαγός.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής όταν κάποια στιγμή, ο ανυπολοχαγός νόμισε ότι ένα άτομο από διπλανό τραπέζι τον κοίταξε περίεργα.

Ο αδελφός του βουλευτή πλησίασε το τραπέζι, ζήτησε τον λόγο και στη συνέχεια, κατά αυτόπτες μάρτυρες, έβγαλε ένα πιστόλι που είχε μαζί του και το όπλισε.

Ακολούθησε η κλήση στην Αστυνομία, η οποία και τον προσήγαγε, σχηματίζοντας δικογραφία εναντίον του.

Πηγές του ΓΕΣ τόνιζαν ότι πλέον την υπόθεση χειρίζεται ο αρμόδιος στρατιωτικός εισαγγελέας που θα πραγματοποιήσει ποινική αξιολόγηση και θα κρίνει περί της απόδοσης ποινικών και πειθαρχικών ευθυνών.