05 Οκτωβρίου 2012

Σεξουαλικά πεινασμένο ζώο, προσπάθησε να γδύσει κοπέλα, μέρα μεσημέρι!Είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν στην πόλη του Πύργου και μάλιστα μέρα – μεσημέρι. Τέσσερις κοπέλες κατέβαιναν τα σκαλιά του Επαρχείου στην πίσω πλευρά του λόφου για να επιβιβαστούν το αυτοκίνητό τους, όταν ένας αλλοδαπός επιτέθηκε στη μια από αυτές και της τράβηξε τα ρούχα προσπαθώντας να την γδύσει.
Τότε όλες μαζί οι κοπέλες κυνήγησαν το δράστη που έφυγε τρέχοντας προς την περιοχή του Αθλητικού Κέντρου της Αγίας Βαρβάρας, με τις κοπέλες να συνεχίζουν να τον κυνηγούν για να τον πιάσουν.

Άμεση ήταν η αντίδραση των περίοικων που κάλεσαν σε βοήθεια την Αστυνομία και κυνήγησαν οι ίδιοι τους δράστες. Τελικά άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν και ακινητοποίησαν έναν αλλοδαπό ως ύποπτο για την υπόθεση και λίγα λεπτά αργότερα έγινε και η προσαγωγή του από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου.

Ο αλλοδαπός που προσήχθη δεν έχει σχέση με την υπόθεση, αλλά γονείς κατήγγειλαν πως κυκλοφορεί στην περιοχή του αθλητικού κέντρου και πλησιάζει μικρά παιδιά.
Πηγή: ilialive.gr