25 Οκτωβρίου 2012

Σίμο το νού σου! Ο επικοινωνιολόγος του Μαξίμου να προωθεί τον ΠΑΣΟΚο φάδερφο Παπουτσή για Πρόεδρο του ΑΠΕ και ο Μάτσικας κάνει ακόμα τον Πρόεδρο

Αν και έχει απολυθεί εδώ και δέκα μέρες με απόφαση της γενικής συνελεύσεων ς των μετόχων του ΑΠΕ ο Ηλ- Ματσικας, ΠΡΩΗΝ Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του , συνεχίζει να πηγαίνει στο γραφείο του και να δίνει και εντολές γιατί λέει είναι ακόμα Πρόεδρος.
Και όχι μόνον αυτό, αλλά συγκάλεσε και Διοικητικό Συμβούλιο την περασμένη Δευτέρα. Τώρα το πώς ένας απολυμένος συγκαλεί το ΔΣ της εταιρείας που τον ..απέλυσε, μόνον ο ίδιος το γνωρίζει. Καλά του τα είπε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων για παρασυναγωγές και δεν πήρε μέρος σε αυτό……

Βέβαια ο ΠΡΩΗΝ πρόεδρος, δεν έχει και συνομιλητές τώρα στο ΑΠΕ, γιατί όσοι του μιλούσαν πριν ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν του μιλάνε καν. Ανάμεσα τους και η σκανδαλωδώς ευνοημένη από τον ίδιο “θηλυκός –Kασιδιαρης”που όχι μόνον δεν μπαίνει στο γραφείο του, ( κάτι που τα τελευταία χρόνια έκανε πολλές φόρες την ήμερα καρφώνοντας , ακόμα και με ψέματα, συναδέλφους της) αλλά γυρίζει δεξιά και αριστερά και λέει φοβέρα πράγματα για τον ίδιον. Ας πρόσεχε και αυτός , όπως και ο προηγούμενος γενικός ο Γ Ταμπακοπουλος , που και αυτόν τον έλουζε…..

Η συγκεκριμένη κυρία (τρόπος του λέγειν κυρία δηλαδή……) διαδίδει ότι ο ξάδελφος του Παπουτσή που λέει ότι καπάρωσε την θέση στο ΑΠΕ (πριν καν ανοίξει ο διαγωνισμός….) είναι κολλητός της και απειλεί όταν έλθει να δούνε τι έχουν να πάθουν όλοι όσοι την αμφισβητούσαν. Τι θα τους κάνει δηλαδή, θα τους ξαναδείρει…..

Ο Σίμος Κεδίκογλου , πάντως, μου είπε ένα πουλάκι, ότι διαφωνεί με την προοπτική να πάει στο ΑΠΕ ο ξάδελφος παπουτσή και ας τον προωθεί ο κολλητός του επικοινωνιολόγος του Μαξίμου με τον όποιο έκαναν δουλειές. Και το έχει πει λέει αρμοδίως, αν και αρκετοί είναι αυτοί που αμφιβάλουν αν ο υφυπουργός βγάζει αχνά μπροστά σε μερικούς συμβούλους του Μαξίμου.

Φαίνεται πάντως ότι δεν θα χρειαστεί να μιλήσει μια και ήδη η αντίδραση από την Συγγρού αλλά και από μέσα στο Μ Μαξίμου , με το που ακούστηκε το όνομα του ξάδελφου Παπουτσή είναι πολύ μεγάλη. Φαίνεται πως στον Αντωνάκη που έχει κάνει όλες τις βρώμικες δουλειές του Παπουτσή και άλλων ( πχ Ρουσόπουλου) την φιλάνε πολλοί….

Ας προστατεύει κάποιος όχι μόνον τον Σαμαρά που έχει ήδη εκτεθεί με τα διαδιδόμενα από παρατρεχάμενους πριν καν τελειώσει η προθεσμία του διαγωνισμού (ετοιμάζονται και ερωτήσεις στην Βουλή για το θέμα) αλλά και την κεντροδεξιά. Τα ιδία του ΓΑΠ κάνετε και εσείς;;;

Και κάτι τελευταίο. Μαθαίνω ότι ο ΠΡΩΗΝ Πρόεδρος του ΑΠΕ έδειχνε σε συντάκτες έναν κατάλογο με πρόσωπα προς απόλυση που κάποιοι του έδωσαν , αλλά αυτός δεν τους έδιωξε.

Μήπως τολμάς να πει ποιος ή καλύτερα ποια του έδωσε τον κατάλογο; Ποια ονόματα είναι μέσα ή συντάκτρια του έχει βάλει μέσα αυτούς που έβαλε. Μήπως κάποιοι δεν ήταν φίλοι της, μήπως κάποιες άλλες απέκρουσαν… προτάσεις της στο παρελθόν;…

Πες ονόματα ΠΡΩΗΝ Πρόεδρε, για να δούμε αν έχεις τουλάχιστον θάρρος….