
Κατά τους ελέγχους του ΣΔΟΕ μάλιστα, εντοπίστηκαν και τρεις θυγατέρες με ηχηρά επώνυμα, ισχυρής επιρροής στα δημόσια πράγματα, που εμφανίζονται να έχουν στείλει τέτοια εμβάσματα.
Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, η πρώτη περίπτωση είναι από το χώρο της ενημέρωσης. Και ενώ φαίνεται ότι η περιουσία του πατρός θα μπορούσε λογικά να δικαιολογήσει τη μεγάλη οικονομική άνεση της θυγατέρας, το σημαντικό είναι ότι η κίνησή της έγινε σε μια φάση που με άλλες ενέργειές της υποδήλωνε προσωπική και επιχειρηματική δυσπραγία.
Η δεύτερη περίπτωση είναι από το χώρο της τέχνης και δη της μουσικής. Η θυγατέρα, μέσης ηλικίας κι αυτή, διαχειρίζεται εδώ και πολλά χρόνια τη μεγάλη οικογενειακή περιουσία, αλλά προφανώς ερμήνευε με άλλο τρόπο τα πατριωτικά ακούσματα στις κρίσιμες για τη χώρα στιγμές.
Η τρίτη θυγατέρα είναι νεαρής ηλικίας. Παραμένει άγνωστο αν η ίδια είχε επαρκή εισοδήματα που να δικαιολογούν τα ποσά που εμφανίζονται ή αν πρόκειται για κάποια "γονική παροχή" του πατρός, ο οποίος προέρχεται από τον ευρύτερο χώρο του θεάματος.
Πηγή: Δημοκρατία
enikos.gr