24 Οκτωβρίου 2012

Τακτοποιήθηκε και πάλι η Βάρτζελη

Το ρουσφέτι του Μπένι στη γυναίκα του Αηδόνη

Την στιγμή που η ελληνική κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη μ' ένα νέο πακέτο λιτότητας, έρχεται στο φως μία προκλητική υπόθεση ρουσφετιού στην σύζυγο ενός πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ. Ο λόγος για την σύντροφο του Χρήστου Αηδόνη, η οποία είναι αποσπασμένη Δ.Ε από κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας στο γραφείο του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Βουλή.

Εξυπακούεται, δε, πως πληρώνεται κανονικά και με το μισθό της από το νοσοκομείο και τα επιπλέον χρήματα που δικαιολογεί η θέση της στη Βουλή. Δηλαδή, συνολικά οι αποδοχές της ξεπερνούν τις 2.000 ευρώ. Η αποσπασμένη διπλοθεσίτης, σύζυγος του πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ, αποτελεί «κληρονομιά» από τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου προς τον νυν Ευάγγελο Βενιζέλο αφού επί προεδρίας Παπανδρέου η κυρία υπήρξε στενή συνεργάτης του Νίκου Αθανασάκη και της Ρεγγίνας Βάρτζελη.

Παρεμπιπτόντως, η περίπτωση της τελευταίας (δεξί χέρι του Γ. Παπανδρέου) προκαλεί αίσθηση, καθώς αφού πρώτα συνταξιοδοτήθηκε, ανέλαβε και πάλι νέα καθήκοντα στην Βουλή και διορίστηκε με βάση το ΦΕΚ της 28ης Ιουνίου 2012 στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού. Σήμερα που ο Γιώργος Παπανδρέου είναι απλός βουλευτής, αλλά διατηρεί γραφείο στη Βουλή ως πρώην πρωθυπουργός η κυρία Βάρτζελη τακτοποιεί και πάλι τα πάντα.

-Τελικά, κανένας δεν πηγαίνει χαμένος. Ούτε, καν οι σύζυγοι των ανύπαρκτων λοχαγών του Γιώργου Παπανδρέου.

parapolitika.gr