28 Οκτωβρίου 2012

Ο Στρατηγός Φραγκούλης παρουσίασε το βιβλίο του "Ποιά Τουρκία; Ποιοί Τούρκοι;"

Στις 25 Οκτωβρίου ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμύνης και Αρχηγός ΓΕΣ, Στρατηγός ε.α. Φράγκος Φραγκούλης παρουσίασε στην Παλαιά Βουλή το βιβλίο του "Ποιά Τουρκία; Ποιοί Τούρκοι;" των εκδόσεων Λιβάνη.


Παρευρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Πικραμμένος, στην κυβέρνηση του οποίου ο Στρατηγός διατέλεσε υπουργός Εθνικής Άμυνας, πλήθος στρατιωτικών εν ενεργεία και αποστράτων, όπως επίσης και πολιτικών με την αναπάντεχη παρουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλη Γλέζου. Οι φωτογραφίες αποτελούν μάρτυρα για το αδιαχώρητο που επικράτησε στην εκδήλωση.


Στην παρουσίαση του βιβλίου ο δημοσιογράφος Λάμπρος Καλαρρύτης ήταν συντονιστής της συζήτησης και μίλησαν η δημοσιογράφος-βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, ο δημοσιογράφος και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Λιάνης, οι καθηγητές Ιωάννης Μάζης και Κώστας Φωτιάδης και η δημοσιογράφος-βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη. Διακρίναμε επίσης τον κ. Μανώλη Παττακό, Πρόεδρο του λαογραφικού ομίλου «ΚΟΥΡΗΤΕΣ» και του Συλλόγου Χρωμοναστηριανών «Παναγία Κερά» μαζί με μέλη του συγκροτήματος «ΚΟΥΡΗΤΕΣ» και τον κ. Ιωάννη Μαραγκάκη Αντιπρόεδρο του Συλλόγου όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, οι οποίοι με την παρουσία τους υπενθύμισαν και τις Σφακιανές ρίζες του πατέρα του Στρατηγού, με το άλλο σκέλος από την Ανατολική Θράκη.

Ομιλία Φράγκου Φραγκούλη



http://farosradio.gr/el/faros-news/item/2338-poia-tourkia-poioi-tourkoi.html