28 Οκτωβρίου 2012

Στη Βουλή στοιχεία συγγενικού προσώπου πρώην υπουργού που περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ

[Προφανώς πρόκειται για την σύζυγο Βουλγαράκη, τον οποίο ελέγχουν εδώ και 3 χρόνια χωρίς να έχει βρεθεί τίποτα το μεμπτό...εκτός αν κάποιος πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ, ο Βενιζέλος,ο Παπακωνσταντίνου και ο Καρχιμάκης καλύπτουν τον Βουλγαράκη...]

Τον κατάλογο συγγενών πολιτικών προσώπων που ελέγχονται από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ζήτησε ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης, στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί και για πολιτικά πρόσωπα, τα οποία πιθανόν περιλαμβάνονται στη λεγόμενη λίστα Λαγκαρντ.

Ο κ. Πεπόνης ήδη απέστειλε στη Βουλή τα στοιχεία συγγενικού προσώπου πρώην υπουργού που περιλαμβάνονται στην εν λόγω λίστα.

Εν τω μεταξύ, δίωξη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων άσκησε η εισαγγελία Αθηνών σε βάρος δημοσιογράφου και εκδότη, λόγω της δημοσίευσης ονομάτων που φέρονται να ανήκουν στην λεγόμενη λίστα Λαγκάρντ.

Ο δημοσιογράφος αναζητείται από την αστυνομία, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ο ίδιος γνωστοποίησε ότι θα παρουσιαστεί σήμερα στον εισαγγελέα, κάνοντας παράλληλα λόγο για παραθεσμική και μη νόμιμη δίωξη.